UPS, yük taşımacılığı için takip teknolojisini geliştiriyor

UPS, hava, deniz ve kara taşımacılığının yanı sıra envanter, satın alma siparişleri ve gümrük giriş detaylarına yönelik yönetim ve takip aracı olan Flex™ Global View hizmetinin geliştirilen özelliklerini duyurdu.

Flex™ Global View hizmetinde oturum açan UPS tedarik zinciri müşterileri aşağıdaki güncellemelerle karşılaşacak:

  • Yeni deniz konteyneri gösterge paneli – Deniz konteynerlerine özel görünürlük sağlayan gösterge paneli. Konteyner bilgileri taşıyıcı, yükleme ve boşaltma limanları, gönderici veya alıcıya göre sınıflandırılabilir.
  • Ayrıntılı Nakliyat Uyarıları – Flex™ Global View, sevkiyat ve gümrük girişleri ile ilgili belirli tedarik zinciri durumları hakkında müşterilere e-posta uyarıları gönderir. Bu uyarılar artık, daha önceden yalnızca sistemde oturum açarak ve bu bilgiyi arayarak erişilebilen sevkiyata özgü daha fazla ayrıntıyı içerecek. Sonuç olarak, müşteriler tedarik zincirlerindeki değişiklikleri e-posta uyarıları yoluyla anında öğrenecek ve hemen yanıt verebilecekler.
  • Daha iyi gösterge panelleri ve raporlar – Flex™ Global View hizmetinin gösterge panelleri ve raporları, müşterilerin aradıklarını bulmalarını kolaylaştıracak şekilde yeniden düzenlendi.
Bunları da beğenebilirsin