2020 yılında ağır ticari araçların kullanıldığı sektörlerde yukarı doğru bir ivmelenme öngörüyoruz

2019 yılı tüm sektörlerde olduğu gibi içinde bulunduğumuz sektör için de zorlu bir yıl oldu. 16 ton üzeri ağır ticari araçlar pazarı 2019 yılında daralmaya devam ederken Volvo Trucks için olumlu bir yıl olduğunu söyleyebiliriz.

Temsa İş Makinaları olarak 2017 yılından beri distribütörlüğünü yürüttüğümüz Volvo Trucks markamızla, hizmet odaklı yaklaşımımız ve müşteriye özel çözümlerimiz sayesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da kararlı büyümemizi sürdürdük. 2019 yılının Kasım ayı itibarıyla daralan ağır kamyon pazarında, pazar payımızı 3 katına çıkararak %7 seviyesine ulaştık. Hedefimiz hem sıfır hem de ikinci el pazarında en iyi hizmeti sunarak büyümemizi sürdürmek.

Temsa İş Makinaları olarak, teknoloji ve inovasyona yaptığı yatırımlarla sektörde oyunun kurallarını değiştiren ve rekabeti yeniden tanımlayan Volvo Trucks’ın geniş ve inovatif ürün gamını müşterilerimizle buluşturarak, sadece satış değil, çözüm odaklı hizmet şirketi anlayışımızla müşterilerimize değer katmak için çalışıyoruz.

Bunun için hem satış ve satış sonrası hizmetlerimizi geliştiriyor hem de müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda son teknolojiye sahip Volvo Trucks modellerini ve uygulamalarını Türkiye’ye getiriyoruz.

Bu yaklaşımla, satış sonrası hizmetlerdeki yatırımlarımız da artarak devam ediyor. Tüm Türkiye’de satış ve satış sonrası ağımızı genişleterek, aramıza yeni katılan yetkili servislerimizle sektördeki gücümüzü gün geçtikçe artırıyoruz. 2019’da servis sayımızı 12’ye çıkardık ve önümüzdeki dönemde de büyümemizi sürdüreceğiz.

Satış ve satış sonrası hizmetlerle, finansman çözümlerini bir bütün olarak sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında, ücretsiz sürücü eğitimi, Mobil Yol Yardım, Müşteri Destek Hattı’mız ve sürekli genişleyen yetkili servis ağımızla da her zaman müşterilerimizin yanında olacağız.

Ayrıca Volvo Trucks Action Service hizmetimizle, uluslararası nakliye yapan araçların Avrupa sınırları içinde arıza yaşaması durumunda da müşterilerimizin yanındayız.

Tüm bunların yanı sıra otonom sürüşlü, elektrikli ve hibrit araçlar gibi birçok farklı alanda yeni teknolojiler sunan Volvo Trucks ile biz de bu teknolojik dönüşüm sürecini yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin bu alanlarda ihtiyacı olması halinde Volvo Trucks ile Türkiye’de öncü olmaya hazırız.

Biz, bir satış şirketi değil hizmet şirketi olarak var olmayı hedefliyoruz ve distribütörlüğünü yaptığımız Volvo Trucks markamız ile müşterilerimizin çözüm ortağı olmak için çalışıyoruz.

2020 yılında ağır ticari araçların kullanıldığı sektörlerde az da olsa yukarı doğru bir ivmelenme olacağını öngörüyoruz. Bunun yanı sıra madencilik sektöründeki yukarı yönlü büyümenin de 2020 yılında devam edeceğini düşünüyoruz.

Bunları da beğenebilirsin