DAF Trucks, Paris’te ikinci bayiliğini açtı

DAF Trucks - Louvres - France

Louvres’teki yeni DAF Trucks Paris bayisi, Paris’ten Lille’ye A1 otoyoluna, ulusal ulaşım koridorlarına, lojistik merkezlere ve Charles de Gaulle havaalanına yakın stratejik bir konuma sahiptir.

Yeni DAF Paris bayisinin tesisleri 3.400 m2’yi kapsıyor ve yeni ve kullanılmış kamyon satış departmanlarını, en gelişmiş donanıma sahip 14 servis alanını, mükemmel parça desteğini ve tüm PACCAR Finansal servislerini içeriyor. Paris bayisinin ekibi DAF Trucks Fransa’nın eski Satış Direktörü Lionel Bozian tarafından yönetiliyor ve servis ekibi müşterilerine en kaliteli ve en iyi kişisel desteği sağlamayı taahhüt ediyor.

DAF Trucks – Louvres – France

DAF Trucks Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama ve Satış Sorumlusu Richard Zink, “Bu ikinci DAF Trucks Paris bayisi, Fransa’daki profesyonel ve özel DAF bayi ağımızı genişletme konusundaki hedeflerimizin altını çiziyor. Stratejik olarak Louvres’te bulunan yeni bayilik, Paris bölgesindeki DAF müşterilerine ve Paris’ten geçen birçok nakliye operatörüne ulusal ve uluslararası rotalarında mükemmel hizmet sunuyor. Louvres bayisinin devreye alınması, DAF’ın Fransa’da devam eden büyümesini destekliyor. ” dedi.

 

Bunları da beğenebilirsin