Mutlu Akü “Emin Adımlarla” ilerliyor

Türkiye akümülatör sektörünün lideri Mutlu Akü’nün, Türkiye genelindeki iş ortaklarına yönelik düzenlediği Recharge 2020-Emin Adımlarla 2017 buluşması, 19-21 Şubat tarihleri arasında Antalya Titanic Deluxe Otel’de gerçekleştirildi.

Mutlu Akü yöneticilerinin de katıldığı buluşmada açılış konuşmasını yapan Mutlu Akü CEO’su Göksel Paker, otomotiv sektöründe dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri, yeni trendleri geride bıraktığımız yıl ile ilgili sektörel ve ekonomik değerlendirmeleri katılımcılar ile paylaştı. Paker, Mutlu Akü’nün yeni projeleri ve 2017 hedef ve beklentileriyle de ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Göksel Paker’den sonra söz alan Mutlu Akü Pazarlama Müdürü Ercan Tavukçu da 2017 için öngörülen pazarlama aktiviteleri, medya iletişimi çalışmaları, pazarlama araştırmaları ve hazırlanmakta olan kampanyalar ile ilgili bilgiler aktardı . Satış Direktörü Hakan Okur sektörün geleceği ve marka olarak beklentileri ve yeni satış geliştirme kanalları hakkında bilgi aktarırken sabah oturumu, Mutlu Akü Finans Direktörü Murat Bukağıkıran ve Kalite Direktörü Serkan Yılmazın sunumlarının ardından sona erdi. Katılımcılar, öğleden sonra da Konuk Konuşmacı Tamer Demirdelen’den perakende sektörü ile ilgili eğitim aldı.

Bunları da beğenebilirsin