Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Haberler

Krone, yatırımlarına Almanya’da da devam ediyor

13 Aralık 2016
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Krone Ticari Araçlar Grubu, ana fabrikasının bulunduğu Almanya Werlte’de en modern boyama tesisinin inşasına başlıyor. Bernard-Krone Caddesi üzerinde bulunan alana inşa edilmesi planlanan tesis, 16 bin metrekarelik bir kullanım alanına sahip olacak. 16 metre yüksekliğinde ve 120mx130m ölçülerindeki tesiste, en modern teknoloji kataforez toz boyama sistemi ile boyanacak olan şasiler, tam otomatik stoklama cihazları ile muhafaza edilecek.

Çevreye hayati katkı

Krone, yeni fabrikasında, şu anda kullanılan kataforez toz boyama sistemini en uygun şekle getirecek ve otomasyona geçmesini sağlayacak. En güncel çevresel düzenlemelere hitap edecek şekilde tasarlanan fabrika, bunun bir sonucu olarak emisyon salınımlarında da en düşük değerlere sahip olacak. Böylece, Krone, doğadaki karbondioksit miktarını azaltmak için hayati bir katkı yapmış olacak. Yeni teknoloji sayesinde fabrikanın atık su oranlarında da orantılı bir şekilde azalma bekleniyor.

Tamamen yenilenecek olan kataforez toz boyama merkezi için 35-40 milyon Euro civarında bir yatırım yapmayı planladıklarını kaydeden Bernard Krone Holding GMBH&CO.KG Yönetim Kurulu Başkanı Bernard Krone, “Bu yeni fabrikamız Werlte tesisimizi teknik olarak en gelişmiş sanayi tesislerinden biri haline getirecek” dedi.

50 milyon Euro yatırım

Yeni boyama fabrikası, Krone’nin 50 milyon avro bütçe ayırdığı Werlte için ana planlarından biri konumunda. Aynı şekilde inşası yeni tamamlanan Krone Used 2. El Satış Merkezi ve atölye de bu ana planın diğer önemli parçaları. Yeni nesil araçlar için tamamen yeni geliştirilmiş bir montaj hattı da Krone’nin gelecek planları arasında yerini almış durumda.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Ford Trucks, Castrol ve Prometeon Güçlerini Birleştirdi
Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) Otobüs Bölümü Başkanı Barbaros Oktay oldu
ZF Atölyelere Yeni Nesil Servis Desteği Sunuyor
Foton Tunland Türkiye’yi Dolaşacak
Karsan Otonom Teknolojisini Havalimanlarına Taşıyor
ETİKETLENDİ:Krone

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?