Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Haberler

Brisa ve Ekol işbirliğine gitti

31 Ocak 2018
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, lojistik sektörünün yenilikçi firması Ekol ile özel bir iş birliğine imza attı. Geçtiğimiz günlerde Brisa CEO’su Cevdet Alemdar, Ekol Satınalma ve Yatırımlar Genel Müdürü Levent Demir, Ekol Filo Genel Müdürü Alper Bilgili ve Brisa’nın iş ortağı Marmara Lastik’in sahibi Necmettin Haliç’in katılımıyla, Sabancı Center’da düzenlenen imza töreni ile duyurulan anlaşma kapsamında; Türkiye’nin en büyük lojistik filosuna sahip olan Ekol, 5.500 araçlık filosunun yıllık 35.000 lastik ihtiyacı için Brisa’nın güçlü markaları ve uzman kadrosundan destek alacak.

İş birliği kapsamında Ekol, Brisa’nın sunduğu Profleet filo çözüm ortaklığı ile çalışmalarını sürdürecek. Bu kapsamda Brisa, Profleet danışmanlık ve hizmet paketi ile Ekol’e ürün, servis hizmetleri, yol yardımı ve danışmanlık desteği sunacak.

Ekol’e sağlayacağı kapsamlı danışmanlıkla şirketin lastik kaynaklı yol yardımı ihtiyaçlarını da %50 oranında düşürmeyi hedefleyen Brisa, yol yardım hizmeti Filofix ile Ekol’ün 5.500 aracına hem Türkiye’de hem de Avrupa’da 7/24 hizmet verecek ve araçlarında yaşanabilecek lastik sorunlarına yerinde müdahale edecek.

Brisa ayrıca, lastik kaplama markası Bandag ile Ekol filosunun lastik ömrünü uzatarak, lastik maliyetinin düşmesini sağlayacak. Aspects+ hizmetiyle araçların AKS detayına kadar inceleme yapıp anında raporlamalarla lastik performanslarının takibini yapacak. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk mobil TIR servisi Mobilfix ile Ekol filosuna araç parklarında yerinde hizmet sunacak.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Renault Master’dan Profesyonellere Yeni Nesil Çözümler
Tofaş’ın Bursa’da Ürettiği Ram Promaster City’ye ABD’den Önemli Ödül
Türk Treyler Sektörü Almanya’ya Çıkarma Yapacak
Mercedes-Benz Trucks, IAA Transportation 2026’da Elektrikli Taşımacılığın Geleceğini Sergileyecek
ZF Aftermarket, Automechanika Frankfurt 2026’da İki İnovasyon Ödülüne Birden Aday Gösterildi
ETİKETLENDİ:BrisaEkollastiklojistikmansetticari araçlar

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?