Türk Firmalarına 1 Trilyon Dolarlık Pazar

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding'in iki yıllık çalışmasının ardından önemli gelişmeler kaydettiği Afrika pazarı, ithalat gerçekleştirdiği alanlarda alım yapmak için Export Gateway to Africa'ya gelecek. Türkiye - Afrika ticaretini yeniden şekillendirecek olan fuar, her yıl 1 trilyon dolarlık alım yapan Afrika ülkelerinin buluşma noktası olacak.

Kendi aralarında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması ile ortak pazar kurallarının işlediği 54 Afrika ülkesinin kamu ve özel sektör temsilcilerini ağırlayacak olan Export Gateway to Africa, alım heyetleri ile Türk üreticiler arasında B2B ikili iş görüşmelerine ev sahipliği yapacak. Tamamen ticaret odaklı gerçekleşecek olan ikili iş görüşmeleri, katılımcı firmalara uzun soluklu iş anlaşmaları sağlayacak.

Export Gateway to Africa Fuarı’nda, mobilya, ev tekstili, mermer, mermer makineleri, sağlık, ağız ve diş sağlığı, medikal ekipmanlar, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, hijyen ve temizlik ürünleri, ayakkabı, hazır giyim, yapı ve yapı malzemeleri, elektrik, enerji, gıda, gıda işleme makineleri, ambalaj, turizm, otel ve güvenlik ekipmanları gibi sektörler, sadece Afrika’dan gelecek binlerce satın almacı ile görüşecek.

 

Bunları da beğenebilirsin