Gates, Çevrimiçi Kataloglara RPM Yarış Kayışlarını Ekliyor

Ürün yelpazesinde, rekabetçi motor sporları uygulamaları için triger kayışları ve aksesuar kayışları mevcuttur.

Uygulamaya özel (NYSE: GTES) akışkan güç ve güç aktarımı çözümleri sunmada küresel bir lider olan Gates, EMEA çevrimiçi kataloglarına ilk kez RPM™ Yarış Kayışlarını ekledi. Bu ekleme, hem ABD hem de EMEA’daki zorlu ve ekstrem yarış ortamlarına uygun performans kayışlarına yönelik artan talebi yansıtıyor. Arazi yarışları, driftcar yarışları ve pist günü etkinlikleri gibi motor sporu seçenekleri artarken, artan katılımcı sayısı ile satış fırsatları da artıyor.

Distribütörler ve montajcılar artık, rekabetçi motor sporları uygulamaları için RPM Triger Kayışları ve RPM Aksesuar Kayışları hakkındaki tüm ayrıntılara, GatesAutoCat (gatesautocat.com) ve TecDocaracılığıyla erişebilir.

RPM Triger Kayışları: Standart OE spesifikasyonlarına göre üretilen triger kayışlarının aksine, RPM Triger Kayışları, rekabet ve yarış koşullarında kullanılan motorların daha zorlu taleplerini karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Üstün kayış yapısı, yarış ortamları için gereken ilave gücü sağlar. Geliştirmeler ayrıca, daha fazla dayanıklılık sağlamak için aramid fiber teknolojisiyle donatılmış cam elyaf kordları ve kavrama dişlerini de içerir. Yüksek doygunlukta hidrojenli nitril elastomerik kompozitler, rekabetçi motor sporları ortamlarında istenen ek ısı direncini sağlar. Kayışlar hassas bir şekilde oturur ve standart Gates triger kayışları gibi kolayca monte edilebilir; bu da onları yarış günleri için ideal bir seçenek haline getirir.

Katalog listeleri 55 SKU içerir.

En çok satan uygulamalar (parça numaraları ile birlikte) arasında, Subaru Impreza, Forester, Legacy, Outback, 9-2X (T328RB), Audi TT, A4, A3, S3/Seat Ibiza, Leon, Toledo/VW Golf, Jetta, Passat, Beetle, Clasico, Bora (T306RB) ve Lexus IS300, GS300/Toyota Supra (T215RB) vardır.

RPM Aksesuar Kayışları

RPM Aksesuar Kayışları, standart uygulamalar için OE kalitesindeki aksesuar kayışlarından daha fazla dayanıklılığa sahiptir. Düşük seviyelerde ısı, daha az ses, daha az titreşim ve daha fazla güç aktarımı sağlarlar. İki katmanlı yapışma, ayrıca naylon fiber takviyeli EPDM alt kordonu ve ısıya dayanıklı EPDM üst kordonu, kayışların servis ömrünü uzatır. Yüksek modüllü düşük esnemeli aramid kord, aşırı yüksek yük taşıma olanağı sağlar. Katalog listeleri 130 SKU içerir. Triger kayışı tahrikleri için halihazırda listelenen uygulamaların yanı sıra, bu daha geniş ürün yelpazesi, BMW Z4 Coupe (K060575RPM), Ferrari Maranello (K050516RPM), Jaguar F-Type (K060935RPM), Lamborghini Huracan EVO (K050380RPM) gibi en üst sınıf marka araçları ve daha fazlasını içerir.

Fırsatlar

Güçlü orijinal ekipman çeşitliliğine sahip bir tahrik kayışı üreticisi olarak Gates, talep gören ve yeni gelir akışları sağlamaya yardımcı olacak parça yelpazesi geliştirme konusunda bir üne sahiptir. Bu çevrimiçi kataloglara RPM Triger Kayışları ve RPM Aksesuar Kayışları ekleyerek Gates, yeni fırsatlar belirlemiş ve sipariş kolaylığı çözümleri sunarak, distribütörlere olan desteğini göstermiştir.

Bunları da beğenebilirsin