Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Teslimatlar

Doğan Taşımacılık’ta Krone imzası

24 Mart 2017
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Türkiye’de 10 bin adet kapasitelik fabrikasıyla faaliyet gösteren Avrupa’nın güçlü treyler üreticilerinden Krone, nakliyecilik sektörünün önemli oyuncularından Doğan Taşımacılık’a 8 adet Mega Liner Huckepack (HP) teslim etti. Krone Tire fabrikasında gerçekleşen teslimat törenine Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Doğan Taşımacılık Firma Ortağı Yılmaz Doğan, Krone Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar, Doğan Taşımacılık Genel Müdürü Gökalp Lise ve Krone Türkiye Satış Yöneticilerinden Erkan Şenyurt katıldı. Bu teslimatla birlikte Doğan Taşımacılık’ın filosundaki tüm treylerler Krone imzası taşıyor.

Krone’nin, Tire’de müşterileri için ürettiği Mega Liner HP, karayolu ve denizyolunun yanında tren taşımacılığında da nakliyecinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. 385/55 R 22,5 lastik ebatlı, 2.85-3.00 metre yükseklikteki Krone Mega HP; karayolu, Ro-Ro ve tren kombine taşımacılığında uygun donanımlar ve şasi yapısı ile üretiliyor. Çatının, yan perdelerin birbirinden bağımsız hareket edebildiği üst yapı sistemini kullanıcılarına standart olarak sunan Mega Liner Huckepack, çift seyahat yüksekliklerinde de Code XL sertifikasına sahip.

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla satış grafiklerini sürekli yükselttiklerini belirten Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, “Doğan Taşımacılık’a bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Kendileri bizim en eski müşterilerimizden. Bize ve Krone markasına duydukları güvenin karşılığını verebildiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Akcan Holding’e Yeni Nesil Elektrikli Güç: Mercedes-Benz eActros
TEMSA, Batman Belediyesi’ne 10 yeni araç teslim etti
Kochex Asya ve Avrupa Yatırımlarında Büyüyor: 106. Tırsan
Mercedes-Benz Türk, Arıkan Turizm Filosunu Tourismo 15 2+2 Otobüslerle Güçlendirdi
Aşkale Çimento lojistik gücünü 10 yeni nesil MAN TGS ile perçinledi
ETİKETLENDİ:doğan taşımacılıkKronemanset

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?