150. SAYIMIZ İÇİN NE DEDİLER?

Kağan Demirgil                                                                  Ajans Dijital Kalem Ajans Başkanı
Aramedya Yayıncılık Yazı İşleri Müdürü

Uzun yıllar önce toy bir üniversite öğrencisi olarak mesleğe adım atarken çalıştığım ilk firmada tanıştım kendisiyle. Hayata bakışı, duruşu, yaptığı işteki hakimiyeti, çalışma arkadaşlarına olan yaklaşımı, profesyonelliği, sahip olduğu değerleri ile daha niceleri ile başarıyı yakalayacağını daha o günden fark etmiştim. Uzun dönem bir arada olamasak da yaptığı başarılı işleri ve adımları her zaman yakından takip ettim. Ve yollarımız, soğuk bir İstanbul gününde, ekip olarak yediğimiz bir akşam yemeği ile tekrar kesişti. Bu vesileyle mesleki ve ahlaki olarak çok şeyler öğrendiğim Sevgili Nurten Berberoğlu, ablam, ile yollarımız Aramedya çatısı altında tekrar bir araya geldi. Türkiye’de sektörel yayıncılığın nasıl yapılması gerektiğinin en iyi örneklerinden biri olan Aramedya, kesintisiz olarak, Türkçe ve İngilizce hazırladığı Commercial Vehicles World/Ticari Araçlar, Auto Spare Parts World/Oto Yedek Parça ve AgroWorld/Tarım Dünyası dergilerine kısa süre önce MotoWorld dergisini de ekleyerek daha sağlam ve hızlı adımlarla yoluna devam ediyor. Sadece  basılı dergiler ve offline kanallarda değil, web sitesi, e-mailing, sosyal medya gibi dijital alanlarda da en doğru ve güncel haberleri, doğrudan ve kesintisiz şekilde okuyucularına ulaştırıyor. Bu keyifli yolda birlikte yürümemizi sağladığı, bana güvendiği ve sonuna kadar destek olduğu için kendisine minnettarım. Aramedya yükselmeye, büyümeye, değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Sektörel yayıncılık nasıl profesyonel bir şekilde, tam da olması gerektiği gibi yapılır görmek isterseniz sizleri de bir gün ofisimize çay içmeye bekleriz 🙂

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Selda Çelik                                                                                                          Anadolu Isuzu Pazarlama, Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Müdürü

Ticari araç sektörüne yön veren dergi yayınlarından Commercial Vehicles World Ticari Araçlar’ın 150. sayısını kutlar, tüm dergi çalışanlarını sektörümüze katkılarından dolayı tebrik ederim.

 

 

 

 

 

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Emine Arda 
Daf Trucks 

Sektörü doğru şekilde takip edebilmek bizim için çok önemli ve bunu Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisi sayesinde en doğru şekilde yapabiliyoruz. Doğru haber, doğru zaman ve kalite hepsinin birleşmesiyle oluşan harika bir yayın. Her yeni yayında başarılarınızın artarak devam etmesi en büyük temennimiz, nice 150 yayınlara!

 

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Ş.Reşat Dumanoğlu
Delphi Technologies Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu&Afrika Bölge Direktörü

Kurulduğu günden bu yana ticari araç sektörüne ışık tutan tarafsız habercilik anlayışıyla ve zengin içeriğiyle önemli bir bilgi kaynağı haline gelen Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi’nin 150’nci Özel Sayısı’nı kutluyor, tüm ekibe başarılarının devamını diliyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Suna Türk Tuzcuoğlu
Thermo King Marka Müdürü

150. sayısı ile yayıncılık süreçleri içerisinde önemli bir eşiği aşan ve sürdürülebilir başarının önemli bir örneği olan Commerial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi’ni, bu başarısı nedeniyle tebrik ederim. Ticari araç sektörünün önemli yayınlarından bir tanesi olarak sektörümüzün sesini daha geniş kitlelere duyurması açısından olduğu kadar, sektördeki diğer yayınlara da öncü olarak yol gösteren Commercial Vehicles Ticari Araçlar Dergisi’ne başarılar ile dolu nice sayılar diliyorum.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Egemen Adak
Düzgün Medya

Aramedya ve Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dünyası Dergisi’nin bu sayısının 150 rakamına ulaşmış olması birçok nedenle açıklanabilir. İşini seven ve nitelikli bir kadronun bir araya gelmesi, çalışkan olmak, özverili olmak gibi birçok neden daha sıralanabilir… Ancak ben bu nedenlerden en önemlisini, tüm yaşamı bir amaca bağlamak olarak görüyorum. Ekip çalışması, doğru haber ve analiz, sektöre hakim olmak gibi birçok özellik kolay olmasa da zamanla kazanılabilen niteliklerdendir. Nitekim yayın hayatına profesyonelliğin tüm gerekleri ve yeterli sermaye ile giren birçok sektör dergisinin silinip gittiği bir ortamda Commercial Vehicles Ticari Araçlar Dünyası Dergisi’nin yoluna hala sağlam adımlarla devam etmesinin bence ana sebebi, imtiyaz sahibi Sayın Nurten Berberoğlu’nun yaşamının merkezine yayıncılığı koyması, tüm risk ve sorumlulukları tek başına cesaretle omuzlayabilmesidir. Derginin ilk yıllarındaki yayın ekibinde yer almış biri olarak, geçen yaklaşık 15 yıla baktığımda Nurten Hanım’ın çalışma ve iletişim tarzından çok şey öğrendiğimi, bu birikimin iş yaşamımda bana fazlasıyla değer kattığını görebiliyorum. Ticari araçlar sektörüne yıllarını vermek Türkiye’nin inişli çıkışlı ekonomik koşullarında doğru stratejilerle yoluna devam edebilmek takdiri ve saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Bu derginin, nitelikli yayınlarıyla sektöre daha uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum. Dergi tarafında olmasam da video tanıtım filmleriyle Aramedya ile iş ortağı olmak bana gurur veriyor. Türkiye’nin ticari araçlar sektöründe bölgesinde ve dünyada yerinin gittikçe güçleneceğine olan inancım gibi, Ticari Araçlar Dünyası Dergisi’nin de daha uzun yıllar boyunca bu sektörün lokomotif yayını olacağına olan inancım tamdır. Tebrikler…

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Automechanika İstanbul Ekibi

Sektörün en önemli paydaşlarından biri olduğuna inandığımız ve sektörel yayıncılık
alanındaki değerli çalışmalarıyla bugün 150. sayısına ulaşan “Commercial Vehicles World
Ticari Araçlar Dergisi” – Aramedya, Automechanika Istanbul’da gerçekleştirdiğimiz verimli
işbirlikleriyle bizler için de fuarlarımızı en iyi şekilde temsil eden bir vitrin olmaya devam
ediyor. Alanında yaratıcı, donanımlı ve zengin içerikler sunan ihtisaslaşmış ekibiyle 13 yıldır
sektördeki başarısına tanıklık ettiğimiz Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi’nin
150. sayısını tebrik ediyor, uzun ve başarılı yayın hayatı boyunca bir parçası olduğumuz
fuarlarımızla bundan sonra da sektöre ve ülke ekonomisine birlikte katkı koymaya olan
inancımızla başarılarının devamını diliyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

İsmail Aktekin
HD Kauçuk Fabrika Müdürü / Makine Mühendisi

Derginiz gerek ana sanayi gerekse yan sanayi olarak hizmet veren firmaları sektörel açıdan iyi takip etmekte ve fuarlarda aktif olarak stantları ziyaret ederek firmalar hakkında güzel veri ve bilgiler paylaşmaktadır. Ana sanayideki yenilikleri derginizden takip edebiliyoruz. Bu yönünüzle sizleri tebrik ederiz. Sektördeki yabancı yatırımcılara daha çok ulaşarak Türkiye’deki yan sanayi üreticilerini onlara daha iyi tanıtmanız ve Türkiye’ye yatırıma özendirmeniz beklentilerimiz arasındadır.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Aslı Özbiçer
Hoops Digital Agency – Stratejik Pazarlama ve İletişim Direktörü

Hoops Digital Agency olarak birçok kez işbirliği yaptığımız Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisi 13. senesinde 150. sayısını kutlarken biz de aynı mutluluğu ve coşkuyu paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Uzun yıllardır sektörde öncü konumunu koruyan Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisi ticari araçlar sektörüne mensup olan herkesin sektörden haberleri, yenilikleri, gelişmeleri takip ettiği güvenilir bir mecradır. Beraber gerçekleştirdiğimiz projelerin hazırlık ve yayın aşamalarında karşılıklı olarak sağladığımız özverili işbirliğinin meyvelerini birlikte topluyoruz. Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisi editörlerinin tutumu, sektör bilgileri, sektörel yönlendirmeleri son derece profesyonel olmakla birlikte her zaman bir adım ileride. Hoops Digital ailesi olarak Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisinin 150. sayısını kutluyor ve başarılı
işbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Ekrem Özcan
İleri Araç Teknolojileri Kümelenmesi Koordinatörü

150.sayı. Derginin ilk sayısında doğan çocuk şu an 13 yaşında. Aramedya’nın kurucusu Nurten Hanım masa başında dergi hazırlayan biri değil; aksine sahada sektör neredeyse orada olan, birebir ilişkiler geliştiren, sektörün nabzını sadece bültenlerden takip eden değil, yerinde yaşayan biri. Böylelikle sektörün de gelişimini, değişimini, dirençlerini yakından gören, bilen biri. Özellikle Ticari Araçlar Dergisi’nin bu 150 sayılık arşivine baktığımızda, sektörümüzün de yıldan yıla gündeminde neler olduğunu öğrenme fırsatımız var. Özellikle sektöre yeni girecek profesyoneller ve firmalar için bulunmaz nimet. Malumunuz tarihi kayıt altına alma kaslarımız çok gelişmiş değil. Hele 1929 yılında faaliyetine başlayan otobüs işletmeciliğinin kitabının ilk 2009’da yazıldığını göz önüne alırsak. Aramedya yayınları, sadece tarihi kayıt altına alma değil, firmalarımızın ürünlerini, çözümlerini sektöre ulaştırma adına da iyi bir kaynak. Aramedya ve Nurten Hanım’ın heyecanı kendisini tanıdığım 2007 yılından beri aynı. Hala ilk günkü heyecan ve katma değerli işler yapma isteğiyle emek veriyor. Bu enerjisi ve değişime ayak uydurabilen yaratıcı kişiliğiyle, 300. sayıda da birlikte olacağımıza inanıyor, ümit ediyorum. Emeklerinizin farkındayız ve nice 150. sayılar diliyorum.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Seda Çağlayan
İntermobil Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü

İntermobil ailesi olarak içinde bulunmaktan mutluluk duyduğumuz, geleneksel haber mecralarını ve süreli yayınları yaşatmanın giderek zorlaştığı bir zamanda kaliteli habercilik anlayışından ödün vermeden Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisini 150. Sayısına ulaştıran sevgili Aramedya ailesini tebrik ediyoruz. Yeniliklere açık bakış açınız sayesinde daha nice öncü çalışmaya birlikte imza atarak yol alacağımıza inanıyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Ozan Çiçek
Knorr-Bremse Ticari Araç Fren Sistemleri Türkiye ve Orta Doğu Genel Müdürü

Ticari araçlar, tarım makinaları ve otomotiv yedek parça sektörlerini kapsayan kaliteli yayınları ve zengin çevrimiçi içeriği ile başarılı hizmetler veren Aramedya ailesini Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisinin 150. sayısı için kutluyor ve otomotiv sektörüne katma değer yaratan çalışmalarında nice başarılı yıllar diliyoruz.

 

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Ezgi Yıldız Kefeli
Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü
Otomotiv, ticari araçlar ve tarım makinaları sektörlerine yönelik yayınları ile üç farklı kolda kaliteli içerik ve görselleri okuyucuları ile buluşturan Aramedya’yı sahip olduğu Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisinin 150. sayısı için tebrik ediyoruz. Yayın hayatına başladığı günden beri yayınlarını severek ve beğenerek takip eden şirketimiz adına Aramedya’yı kutluyor; tüm yayınları kapsamında uzun yıllar sürecek başarılar diliyoruz.

 

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Yunus Çankaya
NSK Group Kurumsal İletişim Sorumlusu

Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi yaptığı yayıncılık faaliyetleri ile markaların sektör profesyonelleri ile buluşmasını dile kolay 150 sayıdır sağlıyor. Günün trendlerini yakalayarak yaptığı işi dijital ortamlara da taşıyan Commercial Vehicles Ticari Araçlar Dergisi’ne, markamızı tüm dünyada tanıtmak için bir pencere açtığı için teşekkür ediyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Çelik Çelikyaman
NishDijital Kurucu Başkan
Nurten Hanım ile tanıştığımızda, hayatı ile özdeşleştirdiği hedeflere ulaşabilmek için profesyonel iş ortakları arıyordu. Basılıda bugünlere kadar keyifle gelmiş dergi grubunun  dijital yayınlarda da büyümesini istiyordu. Nurten Hanım, kafasındakini net olarak aktarabilen, internet dünyasının ya da geleceğin teknik terimlerine kolayca ayak uydurabilen, “iş yapmak” kavramının altını gerçek anlamıyla doldurabilen bir insan.
3 yılı aşkın süredir internet projelerinde çözüm ortağı olarak görev aldığımız Aramedya’nın sürekli büyüme gösterdiğini görmek, Nurten Hanım’ın hayallerinin bir bir gerçeğe dönüştüğünü izlemek işimizin en keyifli tarafı:) Nice yıllara.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Tolga Sancar
Sancar Consulting

Nice Yıllara Commercial Vehicles World Ticari Araçlar, Nice 150. Sayılara Ara Medya Ailesi! Otomotiv sektörünün 2018 genel görünümü, gerek ticaret savaşları, gerek içinde bulunduğumuz jeopolitik ve ekonomik durum sebebiyle pek parlak olmasa da, otomotiv  basını açısından özel bir zaman dilimi içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi, bu ay 150. sayısını kutluyor! Commercial Vehicles World Ticari Araçlar, yayınlandığı ilk günden bu yana, Avrupa hatta dünya genelindeki benzerleri ile kıyaslanacak zengin içeriği ile ülkemizde sektörün nabzını en iyi tutan yayın organlarından biri… Şüphesiz ki kolay değil 150 sayıdır istikrarlı şekilde, artan bir kalite ile hep başa oynamak. Yalnızca Türkiye’de değil, İtalya’da, hatta Almanya’da Türk Bayrağını iftiharla dalgalandırmak. Ve bu misyonu üstlenirken, yalnızca bir başarılı yayıncı olarak, sadece ticari araçlar sektörüne değil, genç kuşaklara da adeta bir eğitimci gibi emsal teşkil etmek. Bu başarıdaki en büyük pay sahibi Nurten Berberoğlu olsa gerek. Bu satırları, sektör içinde yer alan bir profesyonel olarak söylemiyorum. Ara Medya ailesi ile Türk Otomotiv sektörü için, uluslararası projelerde yıllardır beraber çalışma imkânı bulmuş, Nurten Hanım ve tüm ekip çalışanlarının, iş ve sonuç odaklı çalışma azmine yakından şahit olmuş biri olarak söylüyorum. Aslında bunu sadece biz değil, Avrupalılar da söylüyor. Bunun en güzel kanıtının, geçen ay Frankfurt Fuarını ziyaret eden İtalyan çalışma arkadaşlarımın, ışıltılı
“Turkish Media Village” standının resmini bize göndererek, altına “çok etkileyici” notunu düşmesi olduğunu söyleyebilirim. Tahmin edeceğiniz üzere, Commercial Vehicles World başköşede. İtalyanların bile dikkatini çeken bu durum, uluslararası başarının tarif edilebileceği en güzel örneklerden biri olsa gerek! Bu vesileyle, tüm Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Nice 150. sayılara!

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Z. Şebnem Uygurtürk
Renault Trucks Türkiye Pazarlama Direktörü 

Sevgili Aramedya ekibi,
Ticari araçlar ve lojistik sektörünün nabzını tutan sektör medyamızın değerli bir üyesi olarak Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dünyası derginizin 150. sayısında ilk sayıdan bugüne kadar koruduğunuz çizgi ve başarılarınız nedeniyle tüm ekibinizi kutlarız. Aynı zamanda sektörümüzün gelişimi adına verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Türkiye’de ticari araçlar ve lojistik sektörü gelişmeye devam ederken sektör medyamızın gücü ve sürdürülebilirliği çok önemlidir. Bu doğrultuda izlediğiniz yayın politikası ile sektörümüzü doğru bilgilendirmek ve desteklemek için derginizin her sayısında gösterdiğiniz özverili çalışmalar aynı zamanda başarılı sürdürülebilirliğin nedeni olmuştur.
Türkiye’de sektörümüzdeki gelişmeleri takip ettiğimizde daha yapılacak çok iş ve alınacak çok yol olduğunu görüyoruz. Biliyoruz ki hem ülke olarak, hem de sektörümüzün oyuncuları ve Renault Trucks Türkiye olarak çok daha fazlasını yapabiliriz. Bu doğrultuda Aramedya ekibini tüm katkılardan dolayı tekrar kutluyor, gelecekte daha da büyük başarılara imza atabilmenizi diliyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Hüseyin Sertel
RFL FUARCILIK

Commercial Vehicles World/Ticari Araçlar, Auto Spare Parts World/Oto Yedek Parça ve AgroWorld/Tarım Dünyası dergileri ile Aramedya ilgili sektörlerin, yerel ve uluslar arası pazarların nabzını tutuyor. Bununla beraber haber, röportaj, makale ve araştırma yazılarıyla sektörleri ve mensuplarını bilgilendirme görevini en iyi şekilde yapıp, ufuklarını açıyor. Yayın hayatına 2006 yılında başlayan Aramedya ailesinin Commercial Vehicles World/Ticari Araçlar dergisinin 150. sayısını tebrik ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yurt içi ve yurt dışı pazarlar ve fuarlarda ülkemizin, Ticari Araç ana ve yan sanayiinin en iyi şekilde tanıtımını yapmaya devam edeceğine olan inancımızı bildiriyoruz. Sayın Nurten Berberoğlu ve ekibinin başarılarının devamını diliyoruz.

——————– ——————– ——————– ——————– —————— Hakan Maraş
OKT Trailer Genel Müdürü

Yayıncılık ilkelerine her daim sadık kalan Aramedya’yı, başarısı ve sürekliliği ile Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisinin 150. sayısında emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik eder, yayın hayatında başarılarının devamını dilerim.

 

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

İlhami Eksin
Doğuş Otomotiv Scania & Thermoking Genel Müdürü

150. sayısına hazırlanan Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi’nin uzun soluklu başarısının temeli, her sayısında ilk günkü heyecan ile hareket ederek titiz ve özverili bir çalışma içinde hareket  etmesidir.  Ticari araç sektöründe referans yayınların başında gelen derginizin gerek sektöre, gerekse de markamıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder, başarılarınızın artarak devamını dilerim.

 

——————– ——————– ——————– ——————– ——————

Can Akkan
ZF Services Türk Pazarlama Müdürü

Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisi sektör trendlerini takip eden haber, inceleme ve röportajlarla otomotiv basınında öne çıkan bir yayın. ZF Türkiye olarak sektörün nabzını tutan zengin gündemi ve kaliteden ödün vermeyen yayın politikası nedeniyle Commercial Vehicles World Ticari Araçlar Dergisi ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Firmamızla ilgili gelişmelere yayınlarında düzenli olarak destek vermeleri gücümüze güç katıyor ve bizlerin daha gayretle ve tutkuyla ileriye bakmamızı sağlıyor. ZF Türkiye ailesi olarak Commercial Vehicles World Ticari Araçlar dergisinin 1 50. sayısını kutluyor, başarılarının daim olmasını ve işbirliğimizin uzun yıllar verimli şekilde devam etmesini temenni ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin