AFET ZAMANINDA KAMİL KOÇ VE MAN DESTEĞE DEVAM EDİYOR!

AFET ZAMANINDA KAMİL KOÇ VE MAN DESTEĞE DEVAM EDİYOR!

MAN:

AFAD koordinasyonunda belirlenen ihtiyaç listesine göre toplanan eşyalar,  MAN çalışanlarının da çabası ile kısa sürede bölgeye gönderildi. Depremden etkilenen çalışma arkadaşlarının yakınlarının ve bölgeden ayrılmak isteyen depremzedelerin Ankara’ya transferini sağladı. MAN’ın İş Yeri Sağlık ve kurtarma birimleri, afet bölge halkına destek amacıyla kurum ambulansı ile yaralılara müdahale ediyor ve hastanelere sevk edilmesini sağlıyor, arama-kurtarma çalışmalarına katılıyor. MAN çalışanları da topladıkları nakdi yardım ile AHBAP Derneği’ne bağışta bulunuyor.

MAN Truck & Bus Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Vlaskamp, Üretim ve Lojistik’ten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Michael Kobriger ile birlikte gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde, ek bağış detaylarını açıkladı. MAN’ın, Volkswagen Grubu’nun bir milyon Euro bağışına ek olarak yaptığı bir milyon Euro daha acil yardım bağışı kapsamında 5 adet yangın söndürme ve arazöz aracı, başta çadırkentlerde çıkması olası yangınlara karşı kullanılmak üzere bölgede illerimize hibe edilecek. Ayrıca, çadır, jeneratör ve ilgili ekipmanlar temin edilerek STK’lara aktarılacak.

“AFET ZAMANI DA MAN YANINDA” sloganıyla kampanya başlattı. Deprem bölgesinde hizmet veren MAN markalı tüm kamyon, çekici ve otobüslerin yardımları aksamasın, aralıksız sürdürülebilsin diye 7/24 ücretsiz yol hizmeti sağlıyor. Ücretsiz yol hizmeti için 444 4 624 numaralı MAN Yol Yardım telefonun aranması yeterli.

KAMİL KOÇ:

Kahramanmaraş ve çevre illerde, başta AFAD ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olmak üzere ilgili tüm resmi kurumlarla iş birliği içinde gerekli tüm önlemlerini aldılar. Havalimanlarından ve diğer şehirlerden arama kurtarma ekiplerini, sağlık çalışanlarını, Mehmetçiğimizi ve güvenlik görevlilerimizi bölgeye taşımaya devam ediyor, tüm kaynaklarını seferber ediyor. İlk günden itibaren deprem bölgelerine tarifeli seferlerine ilave olarak çok sayıda ek seferler açtılar. Bölgeye ulaşım olanağını arttırmak üzere 112 ek sefer koydular ve talebe göre sürekli artarak güncelliyorlar. Ayrıca afet bölgesine su yardımları oluyor.

Bunları da beğenebilirsin