AKSA Jeneratör Türkiye’nin En Büyük Şirketleri Arasında

Jeneratör sektörünün lideri Aksa Jeneratör,  net satış rakamlarına göre Türkiye’nin en değerli kuruluşlarının belirlendiği  “Fortune 500 Türkiye” araştırmasına adını yazdırdı.  Araştırma sonucuna göre Aksa Jeneratör, 2015 yılında yaptığı 1 milyar lira net satış ile bir yıl içerisinde 21 basamak daha yükselerek 156. sırada yerini aldı. Aksa Jeneratör’ün ihracat rakamı da 566 milyon TL’ye ulaştı.

Listelerde yükselişe devam ediyor

Dünyanın en büyük 5 jeneratör üreticisi arasında yer alan Aksa Jeneratör, yaptığı yatırımlar ve pazarlama faaliyetleriyle dünya çapında en büyük ve en prestijli kuruluşlarından arasında yerini sağlamlaştırıyor.  Sektördeki tecrübesi ve insan kaynağına verdiği değerle her geçen gün başarılarına yenisini ekleyen Aksa Jeneratör, İstanbul Sanayi Odası (İSO) ”Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu”  2015 yılı araştırmasında da 45 basamak yükselerek 148. sıraya çıkmıştı.

Aksa Jeneratör’ün Türkiye’nin en büyük şirketleri arasındaki hızlı yükselişiyle ilgili değerlendirmede bulunan Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker “Dünyada ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olarak Fortune 500’de elde ettiğimiz konumumuzu her geçen yıl daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün 400 milyon dolar olan ciromuzu, 2025 yılında 1 milyar dolara çıkarmayı hedefledik. Bunun için de yol haritalarımızı çıkardık ve kararlılıkla ilerliyoruz. Hedeflerimize yakınlaştıkça dünyada ilk 5’teki yerimizi de ilk 3’e taşıyacağız” dedi.

Bunları da beğenebilirsin