Assan Hanil, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı ile elele verdi

Assan Hanil çalışanları, bu özel günde desteklerini göstermek amacıyla Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı çalışanlarıyla bir araya geldiler. Etkinliğe, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreteri Memet Barış Turabi, Bizimköy Üretim Merkezi Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar, Assan Hanil İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin ve şirket çalışanları katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Merkezi’nin (KO-MEK) eğitmenlerinin ve kursiyerlerinin katıldığı etkinlikte, Vakıf ve Assan Hanil çalışanları yağlı boya, kara kalem ve işaret dili atölyelerine katılma imkânı buldular, ikramlar ve canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadılar.

Assan Hanil İnsan Kaynakları Direktörü Bora Alptekin, “Çalışanlarının yüzde 90’ı engelli vatandaşlarımızdan oluşan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi ile bir araya gelmekten ve onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Engellilerin üretim sürecine katılmalarını, kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelmelerini önemsediklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatlarını kazanmaları ve ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Assan Hanil olarak özel etkinliklerde yer alarak bu alandaki görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin