Avıs Filo Müşterileri TÜVTÜRK’te Sadece Plaka Belirterek Araç Muayenesi Yaptırıyor

Türkiye’nin ilk ve en büyük operasyonel araç kiralama markası Avis Filo ve TÜVTÜRK iş birliğiyle, araç muayene sürecinde önemli bir kolaylık sağlanıyor. Kullanıcılar, muayene sırasında sadece araç plakasını belirterek işlemi tamamlıyor.

Ülkemizde filo kiralama sektörünün öncü markası Avis Filo, müşteri deneyimini ve memnuniyetini ileri taşımaya yönelik bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Avis Filo ve TÜVTÜRK iş birliğiyle Avis Filo müşterilerinin kullanımına sunulan uygulama ile araç muayene süreci müşteriler için çok daha pratik hale geliyor.

Avis Filo’nun tüm araçları için geçerli olan uygulama kapsamında, kullanıcıların randevu alarak araçlarını muayeneye götürmeleri ve plakalarını belirtmeleri yeterli oluyor. Kullanıcıların hiçbir aşamada ödeme yapmadıkları uygulamada, ödeme-geri ödeme süreci bulunmadığı için takibi ile ilgili zaman kaybı da ortadan kalkmış oluyor.

TÜVTÜRK’ün Türkiye çapındaki 210 araç muayene noktasının tamamında geçerli olan uygulama kapsamında, kullanıcıların makbuz, pul gibi belgeleri fiziksel olarak kargolamaları da gerekmiyor, tüm paylaşımlar dijital olarak gerçekleştirilebiliyor.
Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet veren ve geçtiğimiz yıl 40. yaşını kutlayan Avis Filo, sektöründe fark yaratıyor. Müşteri deneyimi ve hizmet mükemmeliyetine yönelik adımlarıyla pazardaki lider konumunu pekiştiren Avis Filo, 2020 yılında B2B Excellence Awards kapsamında “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” ödülünü kazandı.

Bunları da beğenebilirsin