bilstein group Batı Almanya’da yeni bir lojistik merkezi kurmayı planlıyor

İnşaatın ilk aşaması şirket yönetimi için yapılacak alanı da kapsayan 45.000 m2’lik bir binadan oluşmaktadır. 2019 yılında bitirilmesi planlanan yatırımın hacmi, arazi hariç 30 milyon euro’dur.Toplam alan göz önüne alındığında, şirketin binayı 50.000 m2’ye genişletme imkanı bulunmaktadır.

Ferdinand Bilstein Yönetim Kurulu Üyesi Jan Siekermann yeni yatırım ile ilgili; “ Ennepetal’deki ana merkezimizde büyüme için tüm kapasitemizi kullandık. 60 km kuzeyde bulunan Gelsenkirchen’deki alan bize şimdi ve gelecek için ideal genişleme imkanını sağlayacaktır.Ruhr bölgesindeki merkezi konumu, iyi ulaşım bağlantıları ve şehir merkezine yakınlığı bizim için önemli faktörlerdir.” diye açıklama yapmıştır.

Gelecekteki lojistik merkezi, Gelsenkirchen ana istasyonunun sadece 800 metre doğusunda, “Schalker Verein” sanayi parkında yer almaktadır. Çelik üretiminin yapıldığı ve yıllardır işlendiği şirketler bu alana uzun yıllardır yerleşmiş konumdadırlar. Ferdinand Bilstein bu bölgede uzun vadede 250-400 arasında istihdam yaratmayı planlamaktadır.

 

Belediye Başkanı Frank Baranowski, “Bilstein group ile, Gelsenkirchen işyeri bölgesinde uluslararası olarak aktif ekonomik aktörleri ağırlıyor olacağız.. İnşaat projesiyle ilgili istihdam etkilerinden çok memnunuz ve şirkete Gelsenkirchen bölgesinde başarılar dileriz.” dedi.

Bunları da beğenebilirsin