Bizden Haberler

İntermobil, HELLA Satış Ofisleri Arasında 2020 Yılının En Girişimci Şirketi Seçildi

İntermobil, 1991 yılında aydınlatma ürün grubunda lider konumda bulunan HELLA’nın Türkiye’deki tek temsilcisi olmuştur. OEM ve otomotiv satış sonrası ve hizmetleri pazarına yönelik 25.000 referansın üzerinde aydınlatma, elektrik ve elektronik parça üretmekte olan Alman kökenli HELLA, birlikte başarıyla geçen 18 yılın ardından 2009 yılında İntermobil’e ortak olmuş ve iki köklü aile şirketi Türk otomotiv sektörünün en donanımlı çözüm ortağı olma vizyonuyla birleşmiştir.

Bu iş ortaklığı boyunca kazanılan başarılara bir yenisi daha eklendi ve İntermobil; HELLA tarafından Aftermarket Entrepreneur of the Year 2020 ödülüne layık görüldü.

Yapılan yeni projelerle tüm HELLA satış ofisleri arasında 2020 yılının en girişimci şirketi seçilmemizde pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Daha yapacak çok işimiz var!

 

 

İntermobil 2020-2021 Mali Yılını Değerlendirdi

İntermobil Otomotiv, 2020-2021 mali yılını 15 Haziran 2021 Çarşamba günü şirket çalışanlarıyla yaptığı iç iletişim ve değerlendirme toplantısıyla noktaladı. Pandemi şartları dolayısıyla bu toplantı uzaktan gerçekleşti.

Tüm çalışanlarımızın katıldığı toplantıda Genel Müdürümüz Rıfat Perahya açılış konuşmasının ardından, sektördeki son gelişmeleri, pandemi döneminin sektöre ve şirketimize yansımalarını, 2020-2021 mali yılı içinde ulaşılan hedefler, gerçekleşen projeler ve yeni kazanımları anlatırken; elde edilen istikrarlı tablonun 2021-2022 mali yılında da yükselerek devam edebilmesi için planlanan çalışmaları tüm ekibimizle paylaştı. Toplantının devamında tüm birimlerimiz 2020-2021 mali yılında gerçekleşenleri ve 2021-2022 mali yılındaki hedeflerini sunarken gelecek döneme dair yaratılabilecek fırsatlar

detaylı bir biçimde ele alındı. Yönetim Kurulu Başkanımız Nadine Perahya’nın pandemi döneminde İntermobil’in yakalamış olduğu başarıyı vurguladığı ve geleceğe dair temennilerini sunduğu kapanış konuşması ile toplantı sona erdi.

 

Genel Müdürümüz Rıfat Perahya 4P+1 Programının Konuğu Oldu

İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya, 14 Nisan 2021 tarihinde Endüstri Radyo’da Tunç Berkman’ın “4P +1” programına konuk oldu.  Rıfat Perahya’nın kariyer yolculuğu ile ilgili soruları yanıtladığı keyifli sohbeti 3 bölüm halinde Spotify Podcast hesabımızdaki aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.https://open.spotify.com/show/7uWMe7ZcsXggWxvJ7iQBt6

 

 

 

İntermobil’in Sosyal Medya ve Dijital Platform Yolculuğu

Kasım 2017’den bu yana Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, ve LinkedIn platformlarında varlığını kesintisiz olarak sürdüren İntermobil, içinde bulunduğumuz dijital çağın gerekliliklerini takip ederek bu platformlardaki aktifliğini devam ettiriyor.

İntermobil’deki gelişmeler, temsilcisi olduğu markalar, ürün ve ürün grupları ve toplumsal konular hakkında düzenli olarak paylaşımlar yapılan İntermobil sosyal medya hesaplarını siz de takip edebilirsiniz. Ayrıca Eylül 2019’da açılan İntermobil Spotify hesabı üzerinden de birbirinden güzel çalma listelerindeki şarkıları, Spotify Podcast hesabı üzerindense

İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya’nın moderatörlüğünü yaptığı “İntermobil ile Otovizyon Sohbetleri” programı ve yayınlanan diğer programları dinleyebilirsiniz.

Milli Paralimpik Tenisçi Büşra Ün Ülkemizi Gururlandırmaya Devam Ediyor

Sponsoru olduğumuz Milli Paralimpik Tenisçi Büşra Ün, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları öncesinde art arda turnuvalarda elde ettiği başarılarla ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor.
Dünya Paralimpik Kadın Tenisçiler sıralamasında 31.sıraya kadar kadar yükselen Büşra Ün, geçtiğimiz 2 aylık süre zarfında aşağıdaki turnuvalara katılım gösterdi:

15-18 Nisan – Megasaray Open (Antalya)
20-23 Nisan – MTA Open (Antalya)
25-29 Nisan – Kros Medical Open (Antalya)
5-8 Mayıs – Vilamoura Open (Portekiz)
9-14 Mayıs – World Team Cup EQ (Antalya)
15-18 Mayıs – Kemal Şahin Open (Antalya)
19-22 Mayıs – Şahin Kırbıyık Open (Antalya)
2-6 Haziran – Peru Open (Peru)

Büşra Ün’ü bu turnuvalarda elde ettiği başarılardan dolayı bir kez daha tebrik ediyor, bundan sonraki turnuvalarında ve Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’nda kendisine başarılar diliyoruz!

 

 

 

 

 

 

Siz Neredeyseniz İntermobil Akademi Orada!

İntermobil, 2013 yılından beri aktif olan İntermobil Akademi eğitim konseptini dijital platforma taşıyor.

67 yılı aşkın deneyimiyle Türkiye otomotiv sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı ilke edinen İntermobil, otomotiv satış sonrası ürünleri ve hizmetleri pazarı çalışanlarına eğitimler vererek sektörde sunulan hizmetlerin standardını yükseltmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, İntermobil Akademi bünyesinde verdiği eğitimlerle ürün ve markaların yeniliklerinden, güvenlik ve performansı artırmayı hedefleyen püf noktalarına kadar sektör çalışanlarının ihtiyaç duyduğu bilgileri şimdi de dijital platforma taşıyor.

İntermobil Online Akademi; çevrimiçi ortamda müşterilerinin, iş ortaklarının ve İntermobil çalışanlarının sürdürülebilir bir şekilde İntermobil hizmetlerini kesintisiz ve dijital olarak alabilmesini sağlıyor. Yerden ve zamandan bağımsız bir şekilde internet üzerinden katılım sağlanabilecek çevrimiçi eğitimlere 7 gün 24 saat aktif olarak tasarlanmış https://akademi.intermobil.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. İntermobil Online Akademi’de her an ulaşılabilen birçok eğitim olduğu gibi, müşterilerin ihtiyaçlarına göre cannlı eğitimler bulunuyor.

Bu kapsamda İntermobil Online Akademi üzerinden 20 Mayıs Perşembe günü İntermobil Teknik Ürün Müdürleri Alper Karakuş ve Selçuk Yöney ile İntermobil Kalite Ekip Lideri Fatih Karabulut’un eğitmenliğinde Karsan’ın AR&GE, Kalite ve Satış Sonrası Hizmetleri ekiplerine EBS3 eğitimi verildi.

 

 

 

İntermobil Yönetimi ve Ekibi Online Buluşmalarda Bir Araya Geldi

İntermobil, aile şirketi değerlerini koruyarak kurumsal yapının gereklilikleri ile hareket eden bir anlayışla yönetilmektedir. Geçmiş tecrübelerini gelecek kuşaklara aktarırken en önemli gücün “Değer Katan Ekip” olduğu bilinciyle hareket eder.

Bu yaklaşımdan hareketle çalışanlarıyla bir aile ortamı yakalamayı başaran İntermobil ekibi, düzenlenen birçok sosyal etkinlikte bir araya geliyor. Pandemi koşulları nedeniyle uzun süredir fiziksel olarak bir araya araya gelinememesinden ötürü İntermobil Genel Müdürü  Rıfat Perahya, İntermobil çalışanlarıyla gerçekleştirdiği, iş dışında pandemi

sürecini değerlendirmek ve motivasyon amaçlı sohbetleri online platforma taşıdı. Tüm birimlerle ayrı ayrı yapılan ve tüm ekip çalışanlarının katıldığı buluşmalar devam edecek.

 

 

Transics TX-CONNECT Ofisin Yollarla Buluştuğu Yer

TX-CONNECT, kamyonlardan, sürücülerden, treylerlerden ve iş ortaklarından gerçek zamanlı bilgileri yöneten ve görüntüleyen web tabanlı bir ofis çözümüdür. Sürücülerle etkileşimi ve faaliyetlerinin görselleştirilmesini sağlar. TX-CONNECT, ayrıca geçmiş görüntülemeler ve raporlamar sunar. Diğer yazılım uygulamalarıyla entegre olarak filo verilerinizin daha fazla işlenmesini garanti eder.
• Web tabanlı ofis paketi
• Gerçek zamanlı ve geçmiş filo verileri
• Ofis ve yollar arasında bilgi alışverişi
• Diğer yazılımlarla entegrasyon

TX-CONNECT’i neden kullanmalısınız?
TX-CONNECT, tüm filo yönetimi faaliyetlerinin merkezidir. Kalkıştan varışa kadar gerçek zamanlı filo bilgilerini garanti eder. Ayrıca, diğer yazılım ve raporlama araçlarına kolayca entegre edilebilir.
 İstisna odaklı filo yönetimi

– Filo verileri tek bir kullanıcı dostu arayüzde
– İletişim merkezi
– Güçlü raporlama yeteneği
– Kapsamlı

 

 

 

Hella Gutmann Solutions MEGA MACS 77 Arıza Tespitini Hızlı Şeride Getiriyor

Etkileyici bir 15,6 ”tam HD dokunmatik ekrana ve güçlü bir 1,7 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip olan Hella Gutmann Solutions Mega Macs 77, arıza tespit teknolojisine yeni standartlar getirdi.

Kılavuzlu Ölçüm Teknolojisi (GMT)
Mega macs 77, mega macs serisinde Kılavuzlu Ölçüm Teknolojisine (GMT) sahip ilk cihazdır. MT77 ölçüm teknolojisi modülü ile birlikte kullanıldığında mega macs 77, cihazın ekranında görüntülenen ayrıntılı notlar ve talimatlarla ölçüm prosedürü boyunca adım adım bir rehber sağlar. Bileşen test değerleri; osiloskop kullanma konusunda uzmanlık bilgisine veya eğitime gerek kalmadan hızlı, kolay ve doğru bir şekilde ölçülebilir ve hedef değerlere göre analiz edilebilir.

Repair Plus (Gerçek zamanlı Türkçe teknik data ve onarım kılavuzları)
Mega macs 77 ayrıca, Hella Gutmann Solutions teknik veri tabanına doğrudan erişim sağlayan, araç verilerinin ve ayrıntılı onarım talimatlarının cihazda kullanılmasına izin veren güçlü bir sistem olan gerçek zamanlı onarım konsepti Repair Plus’a tam erişim sunar. Daha fazla yardım gerektiğinde, bir düğmeye dokunarak, Hella Gutmann Solutions’ın Global Merkezindeki teknik ekipten destek talep edebilir ve anında uzman analizi için verilere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ana Özellikler
✓ 15,6 ”tam HD (1920 x 1080 piksel) dokunmatik ekranlı mobil iş istasyonu
✓ Daha hızlı hata bulma ve onarım için güçlü 1,7 GHz Dört Çekirdekli işlemci
✓ Kılavuzlu Ölçüm Teknolojisi
✓ ADAS yazılımı dâhil
✓ Repair Plus’a tam erişim
✓ Rehberli arıza teşhis çözümü ve özel SDI yazılımı
✓ Real-time (gerçek zamanlı) onarım konsepti

 

 

Daha Hafif Jantlar İçin Pomlead

2020 yılının Ağustos ayından bu yana Pomlead’ın Türkiye’deki tek temsilcisi olarak faaliyet gösteren İntermobil, Pomlead’ın alanında önde gelen ürünlerini Türkiye otomotiv pazarıyla buluşturmaktadır.

Pomlead, 2010 yılında Çin’de kurulan ve ticari araçlar, binek otomobiller ve demiryolu taşımacılığı için alüminyum jantlar ve diğer tüm alüminyum parçaların geliştirilmesi ve üretiminde uzman bir markadır.

Pomlead, yıllık 4 milyon jant üretim kapasitesi ile 544.000㎡’lik bir alanı kaplayan 2 üretim merkezine sahiptir. Mevcut jant üretim adedi 2 milyonu aşmıştır ve Pomlead dünyanın en büyük OEM’leri de dahil olmak üzere dünyanın birçok bölgesine ve ülkesine ürün tedarik etmektedir.
Pomlead, “alüminyum jantların gelişmiş endüstriyel temelini oluşturma” hedefi için çabalarken “daha hafif jantlar için Pomlead” vizyonuna kendini adamıştır. Pomlead, Çin’deki ilk 12.000 tonluk akıllı tam otomatik dövme hattına, yüksek hassasiyetli CNC hattına ve spektrum dedektörü, ultrasonik ve floresan kusur dedektörleri, darbe ve yorulma test cihazları gibi çeşitli test ekipmanlarına yatırım yapmıştır.

Pomlead, 10’u buluş olarak kabul edilmek üzere 50’den fazla patent almıştır. Yeni malzemelerle ilgili teknolojik yenilikleri ve önde gelen teknik bilgileri öğrenmek için teknik destek sağlayan Southeast Üniversitesi gibi ünlü üniversitelerle ve araştırma kurumları yakın işbirliği içinde çalışmaktadır. Pomlead, ürünlerini farklı bölgesel ve ulusal standartlara uygun hale getirmek için Alman LBF, TUV, American Smithers, ISO9001, ISO14001, IATF16949, OHSAS18001, American DOT-T, Japanese VIA, Brazilian INMETRO ve benzeri sertifikaları almıştır.

 

Bunları da beğenebilirsin