DAF Trucks, Türkiye’nin en iyi kamyon sürücüsünü arıyor

İyi bir sürücü, bir kamyonun performansını maksimuma çıkarandır. Her bir damla yakıttan maksimum performans elde etmeyi bilir. Yoğun saatlerde yükün nasıl güvenli ve zamanında taşınacağını bilir. Ve bir aracı en iyi durumda nasıl tutacağını bilir. Aynı zamanda, iyi bir sürücü yasaları çok iyi anlar, taşıma güvenliğini mesele yapmaz, tüm hava koşullarına ve her tip kamyona kolayca adapte olur. Başka bir deyişle: mükemmel bir kamyon sürücüsü, gerçek bir zanaatkârdır.

Ayırt edici faktörler
DAF Sürücü Mücadelesi üç aşamadan oluşmaktadır. İlk aşama sürücünün kendisini tanıtıp neden önemli bir rakip olduğunu açıkladığı kayıt sürecidir. drivers.daf.com adresinden sürücüler kendileri kayıt olabilir veya işverenleri, meslektaşları hatta bayileri tarafından aday gösterilebilirler. Her zanaatkârda olduğu gibi, özveri, beceri ve tutku sürücüler için ayırt edici faktörlerdir.

Uluslararası Final  
İstanbul’da düzenlenecek ülke çapındaki Sürücü Mücadelesi’nde yarışmaya sadece en iyinin iyisi olan sürücüler davet edilecektir. Ulusal şampiyon daha sonra, 28-30 Eylül tarihlerinde Lüksemburg’da Goodyear kanıtlama sahasında gerçekleşecek olan Uluslararası Final’e katılarak, ülkemizi ve sürücülerimizi temsil edecektir.

 

Her kamyon sürücüsünün katılımına açık

DAF, Türkiye’nin en iyi sürücüsünü aradığından elbette ki DAF Sürücü Mücadelesi’ne katılım – kullandığı kamyon markası ne olursa olsun – tüm sürücülere açıktır.

‘Kamyonları harika yapan onu kullanmayı bilen sürücülerdir’
Pazarlama ve Satış Direktörü aynı zamanda DAF Trucks Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink: “Yıllardır sürücülere destek olmak için çok çeşitli sürüş teknolojilerine sahip, üstün sürücü konforu sağlayan kamyonlar üretiyoruz. Ancak, bir aracın gerçek potansiyelini ortaya çıkaran sürücüdür. Bu yüzden, tüm sürücülere DAF kamyonları üzerinde araç becerilerini gösterebilmeleri için meydan okuyoruz. ”

 

Avrupa ve dünyanın en iyi kamyon sürücüsü kim? DAF 2019 Sürücü Mücadelesi, önümüzdeki aylarda bunu belirleyecek. 28 ülkede yapılacak mücadeleler her kamyon sürücüsüne açıktır.
Bunları da beğenebilirsin