Dijital Takograf Çözümleri; Yeni DTCO 4.0 Smart Takograf yollarda…

Bununla beraber çalışma sürelerinin de daha verimli kullanılmasına olanak sağlıyor. İntermobil’in Türkiye’deki temsilcisi ve distribütörü olduğu Continental VDO Dijital Takografları’nın sağladığı akıllı taşımacılık sistemi sayesinde yol güvenliği, verinin korunması ve güvenilirliği, trafik ve yük yönetiminin devamlılığı, araçların taşıma altyapısına entegrasyonu ve Avrupa’da ITS koordinasyonu en etkin şekilde sağlanıyor.

Continental VDO Dijital Takografları sürüş zamanları, dinlenme periyotları, hız sınırı ihlallleri, kalibrasyon ayrıntıları vb. Bilgileri depolayarak güvenli sürüş için gerekli kontrolleri gerçekleştirip size bilgilendiriyor. Takograf verileri, herhangi bir ekstra iş yüküne gerek kalmadan otomatik olarak aktarılıyor. Böylelikle filo yöneticileri; kendi operasyonlarını verimli bir şekilde organize eder, yol ve sürüş güvenliğini sağlıyor.

15 Haziran ve sonrasında Avrupa Birliği ülkelerinde, yeni tescil edilen tüm ağır vasıtaların Smart Takograf DTCO 4.0 ile donatılması gerekiyor. Continental VDO tarafından dünyanın ilk tip onayına sahip Smart Takografı olarak üretilen bu takograflar filonuza ait araçların konumunun ve şüpheli durumların kolayca tespit edilmesine yardımcı oluyor. Smart Takograf DTCO 4.0’ün ülkemizde yaklaşık 1,5 yıl sonra kullanıma geçeceği öngörülüyor. Intermobil, DTCO 4.0’a şimdiden hazır!

 

Bunları da beğenebilirsin