Dinçer Lojistik Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Kurulduğu 2003 yılından bu yana başta kimyasal ve tehlikeli kimyasal lojistiği olmak üzere birçok sektörde hizmet veren Dinçer Lojistik, lojistik sektörüne özel mobil uygulamalar ve web tabanlı teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Firma son olarak Super App uygulamasını çıkarıyor.

Gps system in a smart car

Türkiye lojistik önde gelen firmaları arasında gösterilen Dinçer Lojistik, dijitalleşme sürecini yakından takip ediyor. Teknoloji tabanlı uygulama ve hizmetlerle farklı iş modelleri sunan firma, son olarak çıkardığı uygulama ile müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının süreçlerini yalınlaştıran, vakit kazandırıp, hızla çözüme ulaştırmayı planlıyor. “Super App” adı verilen ve 20 kişilik bir ekibin bir yıllık çalışması ile ortaya çıkan uygulama Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda 2021 yılının son çeyreğinde Avrupa’ya açılmaya hazırlanan Dinçer Lojistik, Super App’in farklı dil seçenekleri ile yurt dışındaki müşterilerine de hizmet verecek.

Bütün işlemler tek uygulama ile yapılabilecek

Dinçer Lojistik, Super App ile her bir işlem ve kitle için ayrı, gerek yazılımcı gerekse hedef kitle nezdinde takibi zor ve akıl karıştırıcı olan uygulama kalabalığına son vermeyi hedefliyor. Tüm mobil cihazlardan indirilebilen uygulama ile müşterilerle daha etkin bir iletişim kurularak, ihtiyaçlarına daha hızlı çözümler üretmek planlanıyor. Mevcut müşteriler uygulamaya giriş yaparak işlemlerini takip edebiliyor, hizmet talebi olan potansiyel müşteriler ise sistem üzerinden taleplerini ileterek, anlık işlem yapabiliyor.

e-ticaret platformu işlevi de görüyor

Dinçer Lojistik Bilgi Teknolojileri ve AR-GE Direktörü Özhan Fındık, farklı kullanıcı tiplerinin farklı deneyimlerini tek çatı altında toplayan uygulama ile parsiyel taşımacılıkta da en hızlı şekilde hizmet sunmanın hedeflendiğini dile getirdi. Fındık, “Uygulama üzerinden işlem yapabilmek için daha önce Dinçer Lojistik ile çalışmış olmaya gerek yok. Sisteme giren kullanıcılar arka planda çalışan özel bir algoritma sayesinde kendisi ile ilgili alana yönlendiriliyor. Yeni bir müşteri olarak giriş yapıldığında da gönderi detayları sisteme girilerek, taşıma talebinde bulunuluyor. Ödeme de yine sistem üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Uygulama bu anlamda bir e-ticaret platformu işlevi de görüyor” şeklinde konuştu.

 

Bunları da beğenebilirsin