Gates Webinar Serileri Devam Ediyor! “Ağır Vasıta Turboşarj ve Soğutma Hortumları”

Akışkan gücü uygulamaları ve güç aktarım çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı Gates (NYSE: GTES), ağır vasıta soğutma sıvısı ve turboşarj hortumları ve kitlerini ele alan yeni bir teknik webinar düzenliyor.

“Ağır Vasıta Turboşarj ve Soğutma Hortumları” 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 17.00’de gerçekleşecek. (İstanbul GMT+ 3 – 40 dakika)

 

Ücretsiz katılabileceğiniz webinar Türkçe olarak gerçekleştirilecek.

 

Uzman Tayfun Altıntaş, ağır vasıta turboşarj hortumları ve hortum takımları, turboşarj hortum çeşitleri, ekstra servis ısıtma ve soğutma hortumları, malzemeleri ve özellikleri, ekstra servis ısıtma ve soğutma hortum çeşitleri ve ekstra servis ısıtma ve soğutma hortumlarının arıza nedenleri üzerine deneyimlerini aktaracak.

 

Ücretsiz web seminerine kaydolmak için tıklayın:

 

https://www.gatestechzone.com/tr/webinars/tr-webinar-20210512

 

 

 

 

Gates Hakkında

Gates, yenilikçi, yüksek mühendislik ürünü güç aktarımı ve akışkan gücü çözümlerinin küresel bir üreticisidir. Gates, çeşitli yedek kanal müşterilerine ve belirtilen bileşenler olarak orijinal ekipman (“ilk montaj”) üreticilerine geniş bir ürün portföyü sunar. Gates, endüstriyel ve tüketici pazarlarının birçok sektörüne katılır. Gates ürünleri, tarım, inşaat, imalat ve enerji gibi sert ve tehlikeli endüstrilerden; yazıcılar, elektrikli yıkayıcılar, otomatik kapılar, elektrikli süpürgeler ve neredeyse her tür ulaşım aracı gibi günlük tüketici uygulamalarına kadar, çok çeşitli son pazarlarda ve çeşitli uygulamalarda temel roller oynamaktadır. Gates ürün, dört ticari bölgede, 128 ülkede satılmaktadır. Amerika; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika; Büyük Çin ve Doğu Asya ve Hindistan. Gates hakkında daha fazla bilgi www.gates.com adresinde bulunabilir.”

Bunları da beğenebilirsin