Hankook, yeni şehir içi otobüs lastiği SmartCity AU04+’ı daha uzun bir hizmet ömrü ile sunuyor

Hankook SmartCity AU04+ structure

Yenilikçi lastik sırtı ve yeni lastik yapısı, yüksek güvenliği garanti ediyor ve şehir trafiğinde etkili ve çevre dostu bir kullanım sağlıyor. Hankook, AU03, AU03+ ve yeni SmartCity AU4+’dan oluşan kapsamlı şehir içi otobüs lastikleri yelpazesiyle kullanıcılara fayda sağlıyor.
Neu-Isenburg, Almanya, 12 Nisan 2018
Premium lastik üreticisi Hankook, piyasaya sunduğu yeni ürünü ile şehir içi otobüslerine yönelik lastik serisini genişletiyor: SmartCity AU04+. Şehir içi otobüs lastiği, yakıt verimliliği ve maksimum aşınma direnci ile ön plana çıkıyor. İyileştirilmiş diş bloğu/kanal mesafesi, üç boyutlu lastik sırtı blokları ve optimize edilmiş zikzak kanallar, kilometre performansını düşürmeden olağanüstü çekiş gücü sağlıyor. Şehir trafiğinde sürekli dur kalk yapmak, otobüs lastiklerine ağır ve düzensiz bir yük getiriyor. Hanover’daki Hankook Avrupa Teknik Merkezi Başkanı Klaus Krane konu ile ilgili olarak: “Bu sebepten dolayı Hankook, omuz genişliğini SmartCity AU04+ için geliştirdive düzensiz aşınmanın önüne geçmiş oldu. Yeni lastik sırtı kauçuk karışımının geliştirilmiş yapısı, lastikleri ısıya daha dayanıklı hale getiriyor. Böylelikle aşınma azaltılmış ve hizmet ömrü uzamış oluyor’ diyor.

Lastiklerin geliştirme sürecinde özellikle güvenlik konusu Hankook için önemli bir unsur. Hankook’un tüm şehir içi lastikleri de güvenlik konusunda kendilerini kanıtlıyor. SmartCity AU04+, AU03+ gibi güçlendirilmiş lastik yanakları sayesinde yol kenarı hasarlarından koruyor. Ayrıca, her üç şehir içi otobüs lastiği modelinin etkileyici fren mesafesi değerleri bulunuyor. SmartCity AU04+, geliştirilmiş kılcal kanalları sayesinde ıslak zeminlerde mükemmel performans sunuyor. SmartCity AU04+ üzerindeki lastik yanağı göstergesi sayesinde lastiğin kontrolünü kolaylaştırırken, yanal hasarları da önlüyor.

SmartCity AU04+ 275/70R22.5 ebadında mevcuttur ve M+S ile birlikte 3PMSF sembolüne de sahiptir.

Bunları da beğenebilirsin