HİDROMEK YENİDEN FORTUNE 500 LİSTESİNDE

HİDROMEK FORTUNE 500 Türkiye’nin en Büyük Şirketleri Sıralamasında Yükseldi

Dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisi arasında bulunan HİDROMEK, bu yıl da “Fortune 500 Türkiye’nin En Büyük Şirketleri 2021” listesinde yükselerek yerini aldı. 14’üncüsü açıklanan listede 191’inci olarak yer alan HİDROMEK, makine ve ekipmanları sektör sıralamasında ise 4’üncü oldu. HİDROMEK geçen yıl listede 254’üncü sırada yer alıyordu.

Kuruluşunun 43’üncü yılında HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da yer alan altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretiyor. Ankara Sanayi Odası 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 1400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerinde HİDROMEK Üretim Üssü’nün inşasına devam eden HİDROMEK, burada ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor. Üretim Üssü’ndeki bir diğer yatırım olan ekskavatör üretim fabrikasının inşası ise devam ediyor.

6 Kıtada Makineleri  Çalışıyor

 Bugün 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede iş makineleri çalışan HİDROMEK’in kuruluşundan bu yana satışını gerçekleştirdiği iş makinelerinin sayısı 50 bini geçti. Yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK Construction Equipment Thailand (HCE) ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN ile yürüten HİDROMEK, yurt dışında 80’den fazla ülkedeki yetkili bayisi ve 100’ün üzerinde satış ve servis noktası ile hizmet veriyor. Yurt içinde ise 12 bölge müdürlüğü ve 2 şube ile 81 ilde satış ve 60’ın üzerinde servis noktası ile hızlı satış sonrası hizmetler sağlıyor.

 

Bunları da beğenebilirsin