Kar ve Yağmur Sonrası Oluşan Çamurlara Güvenli Temizlik

Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, KHB 6 Bataryalı Set Basınçlı Yıkama Makinesi ile kar ve yağmur sonrasında oluşan çamurları anında temizliyor.

KAR VE YAĞMUR SONRASI OLUŞAN ÇAMURLARA GÜVENLİ TEMİZLİK

Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, KHB 6 Bataryalı Set Basınçlı Yıkama Makinesi ile hijyen beklentisine mükemmel çözüm sunuyor. Kärcher’ın batarya ile çalışan basınçlı yıkama makinesi güç kaynağına ihtiyaç duyulmaksızın elde taşınabiliyor. Maksimum 24 bar basınç performansına sahip şarjlı basınçlı yıkama makinesi avlu, bahçe, araba ve merdiven altındaki hafif çamur ve kirleri pratik bir şekilde temizleme fırsatı sunuyor.

Hafif ve yenilikçi cihaz tasarımı sayesinde temizlik sırasında optimum hareket özgürlüğü ve esneklik sağlayan makinede su sorunu da yaşanmazken alternatif kaynaklardan su kullanmak için uygun emiş hortumu ile yıkama fırçası sayesinde ürün  kesintisiz temizliği de mümkün kılıyor.

18 V Kärcher değiştirilebilir pil

Kärcher’in, KHB 6 Bataryalı Basınçlı Yıkama Makinesi’nde yer alan geniş aksesuar yelpazesi cihazın tüm alanlarda çok yönlü kullanımına imkan sağlıyor. Cihaz LCD teknolojisi ile kalan çalışma süresi, kalan şarj süresi ve pil kapasitesini de kullanıcısına gösteriyor. Lityum-iyon hücreleri sayesinde uzun sure güçlü bir şekilde çalışan bataryası ise 18 V Kärcher Battery Power pil platformundaki tüm cihazlarla uyum sağlıyor.

Bunları da beğenebilirsin