LIQUI MOLY Yılı Üretim Rekoruyla Tamamlıyor

LIQUI MOLY bu yıl, daha önce hiç olmadığı kadar çok üretti. Alman motor yağı ve katkısı uzmanı 105.000 ton yağ üretti; önceki yıla göre yüzde 27'lik bir artış sağladı.

LIQUI MOLY YILI ÜRETİM REKORUYLA TAMAMLIYOR

LIQUI MOLY bu yıl, daha önce hiç olmadığı kadar çok üretti. Alman motor yağı ve katkısı uzmanı 105.000 ton yağ üretti; önceki yıla göre yüzde 27’lik bir artış sağladı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Genel Müdür Ernst Prost, “İlk kez 100.000 ton sınırını aştık. Normal şartlarda da yüksek bir performans olan bu durum, olumsuz çerçeve koşulları göz önüne alındığında daha da etkileyici. Bu olumsuz çerçeve koşulları arasında, fiyatlandırma yapısını alt üst etmekle kalmayıp gerçek darboğazlara yol açan hammadde eksikliğinin yanı sıra aynı şekilde hammaddelere erişmeyi ve ardından hazır ürünleri müşterilere sevk etmeyi de zorlaştıran küresel lojistikteki sarsıntılar sayılabilir. Tüm bunlar arka planında da sayıları gitgide artan ve gittikçe zor üretilen ve dolayısıyla üretimi daha zor hale getiren yağ çeşitleri söz konusu. Sadece yağlarda değil, katkı maddelerinde de üretim miktarı bu yıl arttı. Yakıt, yağ ve soğutma sıvısı için katkı maddesi içeren toplam 16,3 milyon kutu banttan çıktı; 2020’ye kıyasla yüzde 14’lik bir artı. Bu başarıyı büyük bir doğaçlama yeteneğiyle ve esneklikle engellerin üstesinden gelen, harika ekibimize borçluyuz. Ayrıca üretim ve lojistiğin modernizasyonuna sürekli olarak yatırım yapmanın karşılığını alıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin