LIQUI MOLY yine Almanya’nın en sevilen yağ markası

Yağ üreticisi, yedi yıl önce kazandıkları ilk unvandan beri 26 kez birincilik kürsüsüne çıktı. Bu başarı, sektör yayınlarında da tekrarlandı. LIQUI MOLY dergilerin oylamalarında okurlardan gitgide daha fazla oy alıyor. Kazandığı unvanların sayısı şu anda çoktan 30’u geçti. Ernst Prost, “Otomobil sürücülerinin ve sektörün gözünde yıldızı bir anda parlayan saman alevi gibi değiliz. Aksine, üst üste aldığımız galibiyetlerle sağlam bir şekilde listenin doruğuna oturduk,” yorumunu yapıyor. Prost’a göre, yıllık okur anketleri, önemli bir imaj göstergesi.

Önde gelen otomobil dergilerinden dördü her yıl okurlarına, onlara göre en iyi otomobillerin ve otomobille ilgili en iyi ürünlerin hangileri olduğunu soruyor. Bu yıl açılışı, 2,8 milyon okura ulaşan ve Almanya’nın en büyük ikinci otomobil dergisi olan “Auto Motor und Sport” yaptı. En iyi markaların sorulduğu okurlar, yağlar kategorisinde büyük çoğunluk oyuyla LIQUI MOLY’yi seçti – üstelik 2011’den beri aralıksız olarak her yıl üst üste. Bakım ürünleri kategorisinde LIQUI MOLY, ikinci sıraya yerleşti. Ardından Auto-Zeitung dergisinin aldığı sonuç da tıpatıp aynıydı: Yağlar kategorisinde yedi yıl art arda birincilik, bakım ürünleri kategorisindeyse ikincilik.

Daha sonra otomobil meraklıları arasında Almanya’nın en büyük dergisinin sonuçları açıklandı: 3,4 milyon “Auto Bild” okuru, “bütün sınıflardaki en iyi markaları” seçti. Okurlar “iyi otomobil yağları” kategorisinde LIQUI MOLY’yi birinciliğe getirdi.

Son noktayı koyan, “Motor Klassik” dergisi oldu. Bu özel ilgi alanı dergisinin okurları da LIQUI MOLY’yi yağlar kategorisinde yine Best Brand (En İyi Marka) ödülüyle onurlandırdı. Şirket bu ödülü de 2012’den beri kesintisiz olarak her yıl kazanıyor.

Bunları da beğenebilirsin