MAN, zorlu pandemi koşullarına karşın 2020’de her segmentte başarıya ulaştı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin ‘Yılsonu Değerlendirme Basın Toplantısı’ düzenlendi. Pandemi koşulları nedeni ile bu yıl ilk kez online olarak düzenlenen basın toplantısında, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu ile Hafif Ticari Araç Ülke Satış Müdürü Cumhur Kutlubay katılarak, 2020 yılı değerlendirmelerini ve 2021 öngörülerini paylaştılar.

Toplantıda, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin 2020 yılında zorlu pandemi koşullarına karşın Kamyon, Otobüs, İkinci El, Satış Sonrası Hizmetler ve Hafif Ticari Araç segmentlerindeki başarılı çalışmalarının ve 2021 öngörülerinin ele alındı.

MAN, 2021 yılında da ağır ticari araç pazarında büyümeye devam edecek

MAN, pandemi nedeniyle zorlu geçen 2020 yılında, yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğü müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en ideal çözümler sunmaya devam etti. MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “Pandemi sürecinde ilk dalgayı atlattıktan sonra, özellikle lojistik sektöründe artan talebe hızlı bir şekilde cevap verdik. Mart ayında %7,6 olan çekici segmentindeki pazar payımızı Ağustos ayında %8,9’a çıkardık. Ağır ticari araç pazarında, ‘International Truck of the Year 2021 – Yılın Kamyonu’ ödülüne layık görülen MAN TGX aracımız başta olmak üzere yeni ürün yelpazemizle önümüzdeki yılda da büyümeye ve pazar payımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi.

MAN 2020’de otobüs pazarındaki payını arttırdı

Seyahat sektöründeki satış başarısını 2020 yılında da sürdüren MAN; “Coach of the Year 2020 – Yılın Otobüsü” ödüllü Lion’s Coach ve NEOPLAN Tourliner ile Türkiye otobüs pazarındaki pazar payını arttırdı.

Yolculuğu keyfe dönüştüren MAN Lion’s Coach ve NEOPLAN Tourliner 2 aks 13 metre versiyonları bu yıl da Türkiye’nin her köşesindeki seçkin firmaların öncelikle tercihi olmaya devam etti.

MAN TopUsed’dan sektörde bir ilk: 2. elde 1.100.000 kilometreye kadar uzatılmış garanti

Sektörde öncü uygulamalara imza atan MAN TopUsed, 2. el araçlarda başlangıç yaşına bakılmaksızın 36 ay ve 1.100.000 kilometreye kadar uzatılmış garanti hizmeti sunmaya başladı. Verdikleri hizmetin pazarda bir ilk olduğunu ifade eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, “Bununla, MAN müşterileri, 2. el araçlarda da sıfır araç sahibi olmuş gibi aracın geçmişine güvenme, geleceğine de güvenle bakabilme imkanına sahip oldular” dedi.

MAN Satış Sonrası Hizmetler, zorlu pandemi sürecinde de müşterilerine kesintisiz hizmet sundu

2019’da hedeflerini büyük bir başarıyla kapatan MAN Satış Sonrası Hizmetler, 2020 yılının zorlu pandemi günlerinde de müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam etti.

Operasyonlarını aksamaması için daima müşterilerinin yanlarında olduklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu; “MAN servisleri olarak, yoğun COVID-19 önlemleri altında, yurt çapında kesintisiz hizmet vermeyi sürdürdük. Yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğümüz müşterilerimizin çalışmalarının aksamaması için; yedek parçadan bakım ve onarıma kadar tüm gereksinimlerini sistemli ve özverili bir ekip çalışmasıyla karşıladık” dedi.

MAN Hafif Ticari Araçlar, zorlu pandemi sürecine rağmen 2020 hedeflerine ulaştı

2019’da ürün gamına eklediği TGE ile hafif ticari araçların premium markaları arasındaki yerini alan MAN, bu alanda pandemiye rağmen 2020 yılı hedeflerine ulaşmayı başardı.

2020 yılında tüm güçleriyle mevcut ve yeni müşterilerine destek olmaya odaklandıklarını vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Hafif Ticari Araç Ülke Satış Müdürü Cumhur Kutlubay, “Bu kapsamda; 2. el araç, takas imkanları, cazip ödeme kolaylığı sunan esnek finans modelleri, satış sonrası hizmetlerde uzatılmış garanti ve avantajlı bakım paketleri tekliflerimiz ile müşterilerimizin yanında olmaya çalıştık” dedi.

Bunları da beğenebilirsin