Mini Onarım Uzmanı RS, PPG’yi Seçti

Türkiye’nin dört bir yanında toplam 56 servis noktası bulunan mini onarım (Boyasız göçük düzeltme, lokal boya tamiri, döşeme tamiri, cam tamiri ve tampon tamir sistemleri) uzmanı RS, tamir süreçlerinde daha etkin sonuç almak amacıyla PPG ile anlaştı. RS, PPG’nin markalarından olan ve üstün nitelikleri ile tanınan MaxMeyer ürünlerini kullanıyor.

Tüm boya/kaporta işlemleri için uygun geniş ürün gamı, inovatif ürünleri ve yüksek renk teknolojileri ile öne çıkan MaxMeyer ürünleri ile RS’nin iş süreçlerinin kısaltılması, maliyetlerinin düşürülmesi ve verimliliğinin arttırılması hedefleniyor.

PPG Türkiye Oto Tamir Boyaları Satış Pazarlama Müdürü Çağrı Kırteler, bilinçlenen tüketicinin standart hizmet alma talebi doğrultusunda, özel servis zincirlerinin öneminin arttığını söyledi. PPG olarak ilerleyen yıllarda bu artışın süreceğine inandıklarını belirten Kırteler, “RS alanındaki en büyük oyunculardan birisi. PPG’nin sağlayacağı katma değer odaklı boya/kaporta çözümleri ile RS’nin verimliliğini, tamir hacmini ve kârlılığını arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.

PPG Türkiye Oto Tamir Boyaları Türkiye ve Ortadoğu Müdürü Bülend Alpay’ın da bu anlaşmaya verdiği değerin çok yüksek olduğunu vurgulayan Kirteler, ayrıca PPG olarak RS’yi “Müşteri Odaklı İnovasyon Partneri (CIIP)” olarak tanımladıklarını, bu sayede RS’nin; “PPG Global ekibinden bilgi transferi, Ar-Ge çalışmaları ve pazar gözlemi” alanlarında faydalanacağını belirtti.

RS Servis Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, RS Yenibosna servisinde yapılan bir aylık denemenin ardından PPG ve MaxMeyer ile çalışmaya karar verdiklerini söyledi. RS olarak en önemli değerlerinin kalite ve güvenilirlik olduğunu, PPG’nin de 132 yıllık tecrübesiyle bu değerler ile örtüştüğüne dikkat çeken Ünaldı şöyle devam etti:
“RS olarak müşterilerimize hızlı, yüksek kaliteli ve ekonomik bir hizmet veriyoruz. PPG ile çalışmaya karar vermemizin ana sebebi, aynı hassasiyeti PPG’den görmemizdir.

PPG’nin RS için özel olarak hazırladığı ürün portföyü, karışım oranları ve ürünlerin teknik kapasitesi sayesinde çevrim süreleri kısalarak verimliliğimiz yükseliyor. Denemelerimizde, MaxMeyer ürünlerinin maliyetlerimizi önemli ölçüde düşürdüğünü gözlemledik.”

Türkiye’deki bağımsız operasyonlarına 1994 yılında başlayan deneyimli PPG Oto Tamir Boyaları ekibi, operasyonlarını Tuzla’da bulunan 4750 metrekarelik PPG Oto Tamir Boyaları ve Eğitim Merkezinde sürdürüyor.

Bunları da beğenebilirsin