REPXPERT 3.0 – Schaeffler, Başarılı Tamirhane Portalını Bir Üst Seviyeye Taşıdı

Schaeffler’in tamirhane portalı REPXPERT’in mevcut versiyonu, beş yıl önce başarıyla kullanımına açılmıştı. Bu zaman zarfında bağımsız otomotiv yenileme pazarında güçlü bir marka haline gelen REPXPERT, Schaeffler’in tüm tamirhane odaklı hizmetlerini bir arada sunmaya başladı.

REPXPERT 3.0 – SCHAEFFLER, BAŞARILI TAMİRHANE PORTALINI BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIDI

Schaeffler’in tamirhane portalı REPXPERT’in mevcut versiyonu, beş yıl önce başarıyla kullanımına açılmıştı. Bu zaman zarfında bağımsız otomotiv yenileme pazarında güçlü bir marka haline gelen REPXPERT, Schaeffler’in tüm tamirhane odaklı hizmetlerini bir arada sunmaya başladı.

Halihazırda, REPXPERT’in 16 dildeki 36 ülke portalından yaklaşık 200.000 kullanıcı faydalanıyor. Schaeffler, sunduğu büyük miktardaki bilgiyi daha anlaşılır şekilde yapılandırmak ve web sitesini daha kullanıcı dostu hale getirmek için tamirhane portalını yeniden tasarladı ve bir üst seviyeye taşıdı. REPXPERT 3.0 adlı yeni versiyon ile Schaeffler, tamirhanelerin günlük işlerini daha da kolaylaştırıyor. Yeni nesil tamirhane portalı; sezgisel bir arayüz sunuyor, kullanıcıların aradıkları başlıkları kolayca bulmalarını sağlıyor ve ana sayfasında daha da fazla teknik içerik barındırıyor.

Kişiselleştirilmiş Panel İle Hızlı Gezinin

Kapsamlı teknik bilgiler ve onarım verileri, eğitimlerle ilgili genel bilgiler, haberler ve etkinlikler ziyaretçilerin kullanımına sunuluyor. Daha fazla özelliğe erişim: Kayıtlı kullanıcılar tüm üretici verileriyle birlikte tüm yedek parça kataloğuna erişebiliyor ve en son seçilen ürünler veya araçlar gibi en son etkinliklerini görebiliyorlar. Kişileştirilebilir panel üzerinden sağlanan kişiselleştirilmiş giriş sayesinde, ilgili tüm alanlar hemen ekrana geliyor. Katalog ve teknik bilgiler içindeki yeniden tasarlanan gezinti menüsü ve yeni genel arama işlevi, aradığınız REPXPERT içeriğine hızla ulaşmanızı sağlıyor. Tamirhaneler, TecAlliance’ın araca özgü onarım ve bakım bilgilerini de içeren tüm onarım verilerine (RMI) ve bonus programına erişebiliyor ve eğitimlere kaydolabiliyorlar.

“Dünyanın dört bir yanındaki tamirhanelerle yaptığımız görüş alışverişlerinde çok faydalı öneriler aldık. Kullanıcılarımıza daha da iyi bir deneyim ve hepsinden önemlisi, daha fazla teknik bilgi sunmak için bunların birçoğunu 3.0 sürümünde uygulamaya geçirdik,” diye açıklıyor Schaeffler REPXPERT Tamirhane Hizmetleri Başkanı Sven Olev Müller.

Tamirhanenin Günlük İşlerini Kolaylaştıracak Daha Fazla İçerik

Entegre parça kataloğu, tüm satış sonrası üreticilerin bütün ürün yelpazesini ücretsiz olarak sunmaya devam ederken artık, kapsamlı onarım ve bakım bilgilerine (RMI) de daha kolay erişim sağlıyor. Schaeffler ürün verilerinin artık günlük olarak güncellenmesi, kataloğun yeni özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni tasarlanan eğitim alanında, çok sayıda REPXPERT teknik eğitimi, eğitimlerle ilgilenen tamirhanelere kapsamlı teorik ve pratik bilgiler sağlıyor. Yüz yüze ve online eğitimler veya e-eğitimlere doğrudan erişilebiliyor veya online kayıtla entegre bir takvim aracılığıyla rezerve edilebiliyor. Üstelik, REPXPERT 3.0, montaj videoları, adım adım talimatlar, uzmanlar için ipuçları ve sık rastlanan montaj hatalarıyla ilgili yardım gibi sürekli zenginleştirilen ayrıntılı teknik bilgiler sunuyor.

 

Bunları da beğenebilirsin