ROTA’nın yeni kauçuk-metal üretim tesisi üretime başladı

Direksiyon ve süspansiyon parçaları üretimi ve satışında küresel ölçekte faaliyet gösteren ROTA, kauçuk – metal üretim tesisini özellikle OEM pazarındaki payını artırma stratejisi doğrultusunda hayata geçirdi. NSK Group şirketlerinden NSK Sıcak Metal Dövme şirketinin bünyesinde yer alan kauçuk – metal üretim tesisi Bursa’da üretimlerine başladı.

Faaliyete geçirilen kauçuk – metal üretim tesisi öncelikli olarak ROTA markası ile pazara sunulan bugi çeki kolu ve V çeki kollarında kullanılan tamir takımlarının üretimini gerçekleştirecek. Kauçuk – metal üretim tesisi kendi geliştirdiği karışım dizaynı ve proses kurgusu ile OEM standartlarında üretim yapmaya başladı. Kauçuk – metal üretim tesisinde üretilen ürünlerin tüm statik, dinamik ve ömür testleri OEM gereksinimlerine göre ROTA markalı ürünlerin üretildiği direksiyon ve süspansiyon sistemleri fabrikasında bulunan laboratuvar ve test merkezlerinde gerçekleştirildi.

NSK Sıcak Metal Dövme Genel Müdürü ve NSK Grourp İcra Kurulu Üyesi Kaya Baydar konu ile ilgili şunları kaydetti: “NSK Group’un 2020 hedefleri içerisinde, kauçuk – metal üretimi büyüme için önemli bir yere sahip olup, özellikle ağır ticari araçlarda kullanılan kauçuk – metal ürünler ana büyüme alanı olarak belirlenmiştir.”

Bunları da beğenebilirsin