Siz Neredeyseniz İntermobil Akademi Orada!

İntermobil, 2013 yılından beri aktif olan İntermobil Akademi eğitim konseptini dijital platforma taşıyor.

67 yılı aşkın deneyimiyle Türkiye otomotiv sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı ilke edinen İntermobil, otomotiv satış sonrası ürünleri ve hizmetleri pazarı çalışanlarına eğitimler vererek sektörde sunulan hizmetlerin standardını yükseltmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, İntermobil Akademi bünyesinde verdiği eğitimlerle ürün ve markaların yeniliklerinden, güvenlik ve performansı artırmayı hedefleyen püf noktalarına kadar sektör çalışanlarının ihtiyaç duyduğu bilgileri şimdi de dijital platforma taşıyor.

İntermobil Online Akademi; çevrimiçi ortamda müşterilerinin, iş ortaklarının ve İntermobil çalışanlarının sürdürülebilir bir şekilde İntermobil hizmetlerini kesintisiz ve dijital olarak alabilmesini sağlıyor. Yerden ve zamandan bağımsız bir şekilde internet üzerinden katılım sağlanabilecek çevrimiçi eğitimlere 7 gün 24 saat aktif olarak tasarlanmış https://akademi.intermobil.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

İntermobil Online Akademi’de her an ulaşılabilen birçok eğitim olduğu gibi, müşterilerin ihtiyaçlarına göre canlı eğitimler de bulunuyor.

Bu kapsamda İntermobil Online Akademi üzerinden 20 Mayıs Perşembe günü İntermobil Teknik Ürün Müdürleri Alper Karakuş ve Selçuk Yöney ile İntermobil Kalite Ekip Lideri Fatih Karabulut’un eğitmenliğinde Karsan’ın AR&GE, Kalite ve Satış Sonrası Hizmetleri ekiplerine EBS3 eğitimi verildi.

Bunları da beğenebilirsin