Tekerlek Rulmanlarının Temini Artık Knorr-Bremse TruckServices İle Mümkün!

TruckServices, teker sonu yedek parça paketini Fersa Bearings'in aşırı yüklere dayanıklı tekerlek rulmanları ile tamamlıyor

Tekerlek Rulmanlarının Temini Artık Knorr-Bremse TruckServices İle Mümkün!

Fersa Bearings’in tekerlek rulmanı serisi ile Knorr-Bremse TruckServices artık teker sonu için yedek parça paketini tamamlıyor.

Bu nedenle Knorr-Bremse TruckServices, teker sonu segmentinde Fersa Bearings ile stratejik bir ortaklığa girdi. KnorrBremse TruckServices böylece kendi ürün portföyünü pazar gereksinimlerine uygun olarak geniş bir yelpazede farklı tipte tekerlek rulmanı ile tamamlıyor.

 Kalite Ve Ürün Güvenliğinde Uzman

Fersa Bearings, dünyanın önde gelen OE ve Tier1 üreticilerinin güvendiği Avrupalı bir güç aktarım çözümleri üreticisidir. Fersa Group’un bir parçası olan şirket, Avrupa ve ABD ticari araç uygulamalarında uzmanlaşmıştır. Fersa Bearings, kalite ve ürün güvenliği konusunda en yüksek talepleri yerine getirmektedir.

 Önceden Ayarlanmış Ömür Boyu Yağlı Ve Hassas Tekerlek Rulmanı Yelpazesi

Kamyonlar, otobüsler ve treylerler içi tekerlek rulmanı yelpazesi sadece konik makaralı rulmanları (TRB) değil, aynı zamanda tekerlek rulmanı kitlerini (KWT), rulman ünitelerini (CWT), tekerlek rulmanı ünitelerini (HWT) ve tekerlek göbeğine entegre edilmiş rulmanları (önceden ayarlanmış göbekler) içerir. İlgili araçlarla tamamlanmaktadır.

Her Koşulda En Üst Performans

Frenler en üst düzeyde performans gösterir: Dur-kalklara, aşırı hava ve sıcaklık düşüşlerine olduğu kadar güvenilir bir şekilde dayanırlar. Önemli olduğunda oradadırlar ve yükünüzü saniyeler içinde durdururlar. Bunu mümkün kılmak için Knorr-Bremse fren diskleri, fren balataları ve fren körükleri birbirleriyle mükemmel bir şekilde eşleştirilmiştir.

Fren ile Etkileşim Halinde

Ancak güç aktarımı fren diskinde sona ermez. Tekerlek rulmanları teke sonunun bir parçasıdır ve frenler gibi günlük kullanımda aşırı yüklere maruz kalırlar

Bunları da beğenebilirsin