TIRSAN’ dan HER HAFTA 1 PATENT!

Treyler sektörünün güvenilir lideri Tırsan, haftada 1 patent alarak Ar-Ge 250 2021 araştırmasında patent tescil sıralamasında treyler sektörünün tek temsilcisi ve lideri olurken, otomotivde 2. sırada ve tüm sektörler içerisinde 4. sırada yerini aldı.   

TIRSAN’ dan HER HAFTA 1 PATENT!

TIRSAN' dan HER HAFTA 1 PATENT!
Tırsan 2009 yılında kurduğu sektörün ilk Ar-Ge merkezinde, toplam 152 uzman personeli ile teknoloji ihraç etmeye ve 70’den fazla ülkedeki müşterilerinin rekabet gücünü artırmaya devam ediyor.

 

Turkishtime tarafından hazırlanan ve Ar-Ge Harcaması, Fikri mülkiyet (patent, faydalı model, endüstriyel tasarım) ve İstihdam kategorilerine göre hazırlanan “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri” 2021 araştırması açıklandı. Tırsan, araştırma kriterlerinden biri olan patent tescili konusunda 2021 yılında aldığı toplam 54 patent, haftada 1 patent başarısıyla, otomotiv sektörü sıralamasında 2. Sırada, tüm sektörler sıralamasında ise 4. sırada yer aldı.

 

Güvenilir lider Tırsan, uzman mühendislik kadrosu ve Ar-Ge yatırımları ile sektöre yön veren çalışmalarını ürün, hizmet, komponent ve proses geliştirme faaliyetleri olarak sürdürüyor. Tırsan Türkiye’den 7, Avrupa’da ise 8 üniversite ile araştırma faaliyetlerine devam ediyor.

Bunları da beğenebilirsin