Treyler Sanayicileri Pirelli Fabrikasını Ziyaret Etti

Treyler sanayini ve üretimini geliştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), Pirelli İzmit Fabrikası’nı ziyaret etti.

TREDER üyeleri ve sektör katılımcılarının yer aldığı grup, treylerler için geliştirilen yeni ST01 serisi hakkında detaylı bilgi alırken, Formula 1 lastiklerinin üretim bölümünü de ziyaret ettiler.

Treyler sanayini ve üretimini geliştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Treyler Sanayicileri Derneği, Pirelli Grubu içerisinde aynı çatı altında oto, kamyon ve motor sporları lastiği üretimi yapan tek fabrika olan Pirelli İzmit Fabrikası’nı ziyaret etti. Dernek ve sektör yöneticilerinin yer aldığı ziyarette Pirelli Ağır Vasıta Lastikleri Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, Pirelli Fabrika Endüstri Direktörü Hakan Yalnız ve Pirelli Ürün ve Ticari Pazarlama Sorumlusu Emrah Erol birer sunum gerçekleştirdiler. Ziyarette Pirelli MEA Bölgesi Pazarlama Direktörü Alberto Vigano da yer aldı.

Sunumun ardından Pirelli Motorsporları Araştırma-Geliştirme Direktörü Mauro Soatto eşliğinde Formula 1 lastikleri üretim bölümleri gezildi. Yenilen öğle yemeğinin ardından sona eren ziyaretin anısına Pirelli Ağır Vasıta Lastikleri Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak tarafından, TREDER Başkanı Kaan Saltık’a bir plaket verildi.

Bunları da beğenebilirsin