TRW, “Gerçekten Orijinal” kampanyası ile gücünü sergiliyor

ZF Aftermarket, TRW’nin ödüllü “Gerçekten Orijinal” kampanyasının son aşamasını duyurdu. Kampanyanın son aşamasında TRW Proequip markası altındaki Ağır Vasıta fren, direksiyon ve süspansiyon parçalarının gücü ve dayanıklılığı ön plana çıkıyor. Önceki kampanyalara bağlı kalınarak bu kampanyada da bir “Gerçekten Orijinal”e yer veriliyor. Bu kampanyanın yıldızı, geçimini Kuzey Kutbu’ndaki kasabalara erzak taşıyarak sağlayan İsveçli Nakliye Şoförü Erik Larsson oluyor. Erik’in kısa metrajlı filmi https://www.trwaftermarket.com/tr/hcv/ adresinden izlenebiliyor. Bu filmde yedek parçaların, ZF Group’un teknolojik desteği ile birlikte Ağır Vasıta gereksinimleri doğrultusunda uygun malzeme ve süreçler kullanılarak nasıl üretildiği anlatılıyor. Aynı zamanda bu parçaların en zorlu koşullara bile dayanabilmeleri için nasıl test edildiklerine yer veriliyor.

Yüzyılı aşkın tecrübeye sahip olmak

Ürün Mühendisliği Başkanı Richard Adgey konuyla ilgili şunları söyledi: “Ağır Vasıta direksiyon, süspansiyon ve fren sistemleri mühendisler açısından zorlukları beraberinde getiriyor. Bu yüzden sektördeki en parlak zekaları işe alarak 100 yılı aşkın bir süredir doğru adımlarla ilerliyoruz.”

“Her bir TRW Ağır Vasıta parçasını en zorlu laboratuvar, pist ve yol koşullarında test ediyor ve bu koşullara dayanacağından emin oluyoruz. Müşterilerimiz, bizim bu parçaları en zorlu koşullara dayanacak şekilde üretmek için gerekli olan tecrübeye sahip olduğumuzu biliyor ve tam da bu yüzden bizden her zaman en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmamızı bekliyorlar.”

Gerçekten Orijinaller için Gerçekten Orijinaller tarafından tasarlanıyor

Önceki kampanyalarla uyumlu olacak şekilde bu kampanyada da bir “Gerçekten Orijinal”e yer veriliyor. Hikayenin yıldızı, geçimini Kuzey Kutbu’ndaki kasabalara erzak taşıyarak sağlayan İsveçli Nakliye Şoförü Erik Larsson.

Dinamik hikaye örgüsü Erik’in günlük hayatın devamı için gerekli olan erzakları Kuzey Kutbu’nun zorlu koşullarında taşıdığını ve bunu yaparken müşterilerin Erik’e, Erik’in de TRW’nin Ağır Vasıta parçalarına güvendiğini konu alıyor. Bu hikaye Erik’in müşterilerini yüzüstü bırakmamak için en çetin koşullarda bile güvenle yol almasını sağlayan TRW’nin Ağır Vasıta parçalarına olan sarsılmaz güvenini anlatıyor.

 

 

Bunları da beğenebilirsin