Tüm kaldırma ihtiyaçları için Konecranes

Konecranes hafif iş uygulamalarından, zorlu proseslere kadar tüm ihtiyaçlara uygun kapsamlı bir ürün gamı sunuyor. Konecranes standart olarak kaliteli temel ekipman, opsiyonel olarak da son teknoloji akıllı özellikler sunuyor. Standart ürünler yeterli olmadığı takdirde, müşterilerin özel gereksinimlere göre vinç uyarlanabiliyor.  daha hafif yükler için İş İstasyonu kaldırma sistemlerinden başlayarak 500 tona kadar kaldırma kapasiteli ağır proses tavan vinçlerine kadar ekipman içeren geniş aralıkta ürün gamı sunuyor.

İş istasyonu kaldırma sistemleri ile ergonomi ve emniyet

İş İstasyonu kaldırma tertibatları, özellikle daha hafif yükler için tasarlanmış, esnek ve çok yönlü kullanım sağlamaktadır. 20t taşıma kapasitesine kadar çıkabilen caraskalları içeren hafif veya daha ağır yüklerin kaldırılmasını ve taşınması sağlayan çok geniş bir ürün gamına sahip.

Konecranes zincirli caraskallar, iş istasyonu kullanımı için ideal olup, CLX zincirli caraskal ile 5.000 kg’a kadar, kademesiz kaldırma hızına sahip SLX zincirli caraskallar ise 2.500 kg’a kadar kaldırma kapasitesine sahip. Konecranes zincirli caraskalları, güvenilirliğinin yanında, modern bir tasarıma sahiptir ve 2013 yılında Endüstriyel Tasarım kategorisinde prestijli Red Dot ödülü, 2015 yılında tasarım kalitesi kategorisinde Alman Tasarım Ödülü yarışmasında özel mansiyon almıştı.

Yoğun iş istasyonları, 2.000 kg’a kadar kaldırma kapasiteli hafif ve sağlam XA Aluminyum ve modüler XM İş istasyonu vinçlerinden yararlanabilirken, Pergel Vinçler bir çok çeşitli prosese uyarlanabiliyor. Daha hızlı bir al-yerleştir operasyonu gerektiren kaldırma prosesleri için, Konecranes’in 350 kg’a kadar yukarı-aşağı yön kontrolü sağlayan ATB AirBalancer ürünü doğru konumlandırma ve dengeleme kontrolüne olanak tanıyor. Ayrıca elektriğin pratik ya da erişilebilir olmadığı ortamlar için manuel ürünler de mevcut.

En son teknolojiyle donatılmış tavan vinçleri

Konecranes Endüstriyel Tavan Vinçleri emniyet ve verimliliği artırmaya yardımcı olan en son teknoloji özellikleri içeren kaliteli bir ürünü temsil ediyor. Konecranes ürünlerinin akıllı özellikleri, bugün piyasadaki en ileri vinç işlevselliğini temsil ediyor. Bu özellikler, müşterilerin kaldırma proseslerinin hızını, hassasiyetini ve emniyetini artıran takılma önleme, kanca merkezleme ve aktif salınım kontrolü.

Konecranes endüstriyel tavan vinçleri, CLX zincirli caraskallardan başlayıp, 5 tona kadar çıkabilen caraskalları da içeren geniş bir portfolyoya sahip. CLX vincin üstün tasarımı ve hassas kontrolleri, ürünü çeşitli imalat prosesleri için uygun kılarken, kolay servis erişimi ve kendinden ayarlı manyetik frenler vincin bakım süresini asgari düzeyde tutuyor.

Konecranes, 500 t kaldırma kapasiteleri için, üretim prosesleri ve hassas kullanımlarda yüksek performans sağlayan açık makaralı vinçler SMARTON ve UNITON’u sunuyor.

Konecranes’in SMARTON ve UNITON standart sunumları bir çok akıllı özellik içeriyor, özelleştirme gerektiren prosesler için özel olarak tasarlanmış vinçler de sağlanabiliyor.

Tehlikeli ortamlara yönelik vinçler

Konecranes’in ürün portföyü patlamaya dayanıklı uygulamaları da kapsamakta ve 125 kg’dan 160 tona kadar kaldırma kapasiteli endüstriyel vinçler, pergel vinçler ve manuel vinçler ile elektrikli manuel caraskalları da içeriyor. IECEx ve ATEX sertifikalarının kanıtladığı üzere, Konecranes kalite ve emniyet düzenlemelerine uygun.

Her ürüne entegre edilen endüstri bilgisi

Her sektörün farklı gereksinimleri vardır. Örneğin çelik üretiminde, ısı ve tozdan korunmak gerekmektedir. Yakıt ve enerji üretimi, otomotiv endüstrisi bobin işleme, presleme ve montaj işleri, madencilik ve birincil metal işleme gibi prosesler genellikle özel vinç gereksinimli ortamlarda yapılmaktadır. Her kıtada endüstriyel müşterilerin üretim proseslerine hizmet veren Konecranes, deneyimi ile geniş endüstri bilgisine sahiptir. Tüm temel vinç bileşenleri, çeşitli kaldırma uygulamaları ve endüstrilerde kusursuz bir şekilde çalışmaları için Konecranes tarafından tasarlanmakta ve Konecranes fabrikalarında üretilmektedir.

Geniş servis ağı

Konecranes global servis ağıyla her tür endüstriyel vinç için özel bakım ve modernizasyon servisleri sunmaktadır. Bu servisler tek parçaya ya da tüm proseslere uygulanarak, endüstriyel proseslerin verimliliğini ve emniyetini artırmaktadır. Kusursuz, proaktif ve gerçek zamanlı servis, Konecranes’in stratejik önceliklerinden biridir. 600’ü aşkın servis noktası ve neredeyse 50 ülkeyle Konecranes, endüstrideki en geniş servis ağına sahiptir ve 7/24 kaliteli servis sağlamaktadır.

Konecranes, imalat ve proses endüstrileri, tersaneler, limanlar ve terminaller dahil geniş bir dizi müşteriye hizmet sunan Lifting Businesses™’ın dünya lideri grubudur. Konecranes verimliliği artıran kaldırma çözümleri ile her tür kaldırma donanımları ve araçları için hizmetler sağlamaktadır. 2013 yılında Grup’un satışlarının toplamı 2.100 milyon Euro’ya ulaşmıştır. Grup’un 48 ülkede 600 noktada 11.800 çalışanı vardır. Konecranes Nasdaq Helsinki’de işlem görmektedir.

Bunları da beğenebilirsin