Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Fuarlar

Seger Korna, Otomotiv Endüstrisi İle Buluşacak

2 Mart 2016
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Seger Korna, 7-10 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Automechanika İstanbul 2016 Türkiye Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtacak.

Bugün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir dünya markası haline gelen Seger Korna, İstanbul’da otomotiv endüstrisini bir araya getiren Automechanika İstanbul 2016 Türkiye Fuarı’na katılıyor. Seger Korna, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yer alacak ve yeni ürünlerinin de tanıtımını yapacak.

Seger Korna Genel Müdürü Tülin Tezer, fuarın sektörün buluşması, yeniliklerin ve yeni ürünlerin tanıtımı açısından bir çok fırsatı bir araya getirdiğini belirterek “Fuar, her yıl otomotiv endüstrisinin yanı sıra otomotiv yan sanayi aktörlerini bir araya getiriyor. Seger Korna olarak bu yıl da Automechanika İstanbul’da yeni ürünlerimizi tanıtma imkanı bulacağız. Seger’in hedefi Güney Amerika’dan Rusya’ya, Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya kadar OEM ve after market’te söz sahibi olan global bir marka olmak. Bunun için de sadece İstanbul’da değil, dünya çapında düzenlenen benzer fuarlara  da katılacağız.” dedi.

Avrupa’nın 1 numaralı otomotiv endüstrisi ve satış sonrası etkinliği olan fuar, bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirecek aynı zamanda da KOBİ’lere pazara giriş imkanı sağlayacak.

Türk ve Avrupa endüstrilerini tekrardan bir araya getirecek fuarda geçtiğimiz yıl 41 ülkeden 1667 katılımcı yer almış, 46 bin 382 ziyaretçi katılmıştı.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Komatsu
Komatsu, En İyi Operatörleri “Altın Baret Ödülleri” İle Destekliyor
Transpotec Logitec 2026: Lojistiğin Yeni Kimliği
Busworld Türkiye, 17–19 Haziran 2026’da İstanbul Fuar Merkezi’nde Kapılarını Açıyor
Arkas Holding Liman Grubu Logitrans Fuarı’nda Sektörle Buluştu
HABAŞ’tan Otomotiv Sektörüne Güçlü Yatırım

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?