Avenue iBus’ın Tanıtımını İlk Kez Transist Fuarı’nda Yaptı

Avenue iBus aracını Transist Fuarı’nda ilk kez tanıtarak kent içi ulaşımda akıllı otobüs dönemini başlatan Temsa’nın standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

17-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Transist 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nda Temsa rüzgarı esti. Smart Mobilty mottosu ile kentiçi ulaşımda güvenliği, konforu ve verimliliği en üst düzeye taşıyan Avenue İBus, belediyelerin üst düzey yöneticileri ve ulaşım sorumlularının yoğun ilgisini çekti. Üç gün süren etkinlik süresince Temsa standında ziyaretçilere Avenue iBus’ın yanı sıra Tourmalin, Avenue LF18 ve Avenue LF araçları da tanıtıldı.

Verimli, güvenli, kaliteli ve konforlu hizmet

Transist Fuarı’nın çok verimli geçtiğini ve ülkenin dört bir yanından fuar için gelen Belediye yetkililerinin Temsa ürünlerine yoğun  ilgi gösterdiğini belirten Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Transist Fuarı’nda ilk kez tanıtımını yaptığımız Avenue iBus aracımız Belediye yetkililerinin çok yoğun ilgisi ile karşılandı. Her sektörde verimlilik, güvenlik, kalite ve konfor en önemli öncelikler arasında yer alıyor. Biz de yolcu taşımacılık alanına yönelik sunduğumuz her ürünümüzde bu öncelikleri hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Temsa olarak kullanıcıları ve işletmecileri ihtiyaç duydukları en iyi ürünlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Akıllı donanıma sahip otobüslerin startını ilk olarak kentiçi ulaşım alanında Avenue iBus aracımızla verdik. Bu donanımlar önümüzdeki süreçte diğer ürünlerimizde de yer alacak. Transist Fuarı’nda gördüğümüz ilgi doğru yolda ilerlediğimizin de göstergesi. Biz bunun mutluluğunu ve gururunu yaşadık” dedi.

Biz üretiyoruz, ülkemiz kazanıyor

Yıllık bütçelerinin yaklaşık yüzde 4’lük bölümlerini Ar-Ge yatırımlarına ayırdıklarına dikkat çeken Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Ar-Ge’ye ayırdığımız bütçe yenilikçilik ve teknoloji alanına ne kadar büyük bir önem verdiğimizin de önemli bir göstergesi. Temsa her yıl müşteri ihtiyaçlarına en uygun ürünleri üretme yolunda hızlı adımlar atarken, teknolojik çözümleri de ürünleriyle buluşturuyor. Kentiçi ulaşımda Avenue, Tourmalin gibi ürünlerle fark yaratan Temsa, şimdi de akıllı otobüs devrini başlatıyor. Yepyeni araçlar üretiyoruz, sektöre sunduğumuz yeniliklerle dolu araçlar sayesinde iç pazara ciddi bir canlanma, sektörümüze, yan sanayimize hareket getirdik. Yurt dışındaki fuarlarda artık yenilik görmek isteyen bizim stantlarımıza geliyor.

Araç kullanıcısı da, işletmecisi de akıllı otobüsle kazanıyor

Modern teknolojinin artık hayatın her alanına adım adım yerleştiğini belirten Çelik,  “Gelişen teknolojiyi iş sürecinize yansıtmada ne kadar başarılı olursanız, o kadar büyük kazanımlar elde etme imkanı bulabiliyorsunuz. Otobüs üreticileri olarak bizler de gelişen teknolojileri ürünlerimizle buluştururken araç kullanıcılarına ve işletmecilere verimlilik ve sürdürülebilirlik sağlamayı hedefliyoruz. Kentiçi ulaşımda artan trafik yoğunluğu, gelişen teknolojinin kazanımlarını da bu alanda hizmet veren otobüslere uygulamayı zorunlu kılıyor artık. Hedefimiz hem kullanıcıya, hem işletmeciye kazandırmak hem de yolcu konforunu da üst düzeye taşımak” dedi.

 

 

Bunları da beğenebilirsin