Hankook ve Schmitz Cargobull AG stratejik ortaklıklarını güçlendiriyor

Premium lastik üreticisi Hankook ve Avrupa’nın lider treyler üreticisi Schmitz Cargobull AG, Hanover’daki Ticari Araçlar için 66. IAA Ticar Araçlar Fuarı vesilesiyle ortaklıklarını 2019’a kadar planlanandan daha erken bir tarihte uzattılar. Ağır yük tırlarının yarı treyler üretiminde uzmanlaşmış şirket tarafından kullanılan inovatif üretim ve akıllı üretim teknolojileri, özellikle verimli taşıma çözümlerinin kalitesini belirliyor. Hankook ağır vasıta lastikleri Schmitz Cargobull’da yıllardır tüm treyler tipleri için orijinal ekipman olarak kullanılıyor. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda duyurulan ortaklık, mevcut orijinal ekipman tedarik sözleşmesinin uzatılmasını, filo ticari faaliyetlerinde stratejik ortaklığın Avrupa genelinde artmasını ve Schmitz Cargobull Service Partner ağı ile Pneunet arasındaki mevcut satış ortaklığı aracılığıyla kapsamlı hizmet ağının genişlemesi ve Hankook treyler lastiklerinin yedek parça faaliyetlerinin gelişmesini içeriyor. Bu ortaklık, treyler üreticisinin sözleşmeli müşterilerine hem lastikler hem de araç filosundaki lastik hizmetleri ve lastik yönetimi için standartlaştırılmış koşulların yanında kapsamlı hizmet konsepti sunuyor. Ayrıca bu ortaklık aşınma, patlama nedeniyle lastik değişimi, son teslim günü takibi ve filoların hava basıncı kontrollerini de kapsıyor. Ek olarak, filo operatörlerine kapsamlı maliyet ve kilometre performansı analizi sağlanıyor.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkan Yardımcısı Tony Lee şöyle söylüyor: “Özellikle treyler segmentinde hem orijinal ekipman hem de yedek parça bizi kuvvetlendirdiği için Schmitz Cargobull ile ortaklığımızı pekiştirmenin bizim için stratejik önemi var.”

Hankook's modern and environmentally friendly and economical trailer tire range of the series e-cube MAX and SmartWork is available as original equipment on Schmitz Cargobull vehicles.
Hankook’s modern and environmentally friendly and economical trailer tire range of the series e-cube MAX and SmartWork is available as original equipment on Schmitz Cargobull vehicles.

Schmitz Cargobull Hissedarı ve Genel Müdür Vekili Bernhard Schmitz, “Hankook’un stratejisi Schmitz Cargobull stratejisini tam anlamıyla desteklediğinden Hankook ile stratejik ortaklığımızı daha fazla, uzun vadeli şekilde uzatmak bizim için doğru mantıkta bir adım,” diyor ve ekliyor: “Hankook ile uzun vadeli ortaklığımızın premium ürünlerimizi tamamlayacağına ve böylece müşterilerimize en ideal taşıma çözümlerini sunacağımıza inanıyoruz.”

Premium lastik üreticisi Hankook, Schmitz Cargobull AG’ye orijinal ekipman olarak son teknoloji treyler lastikleri tedarik ediyor. Tedarik edilen Hankook e-cube MAX ve SmartWork lastikleri özellikle çevre dostu ve ekonomiktir. Schmitz Cargobull’a tedarik edilen bölgesel ve uluslararası ağır yük taşımacılığına yönelikn Hankook treyler lastikleri, orijinal ekipman iş kolu, başlangıç olarak Avrupa pazarına yoğunlaşırken, şu anda Hankook e-cube ailesinin 445/45R19.5”, 435/50R19.5” ve 455/40R22.5” gibi özel ebatlar dahil 19.5 ve 22.5 inç aralığındaki 11 treyler ebatını kapsamaktadır. Tüm Hankook lastikleri treyler üreticisinin Kuzey Rhine-Westphalia, Altenberge’de yer alan üretim tesislerine doğrudan gönderilmektedir.

Bunları da beğenebilirsin