Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Haberler

TEMSA, İsveç otobüs pazarında yüzde 10 pay hedefliyor

13 Ekim 2016
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

TEMSA, Fransa otobüs pazarında 5 bin, ABD otobüs pazarında ise 1000’li adetlere doğru koşarken yeni pazarlarda varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Düzenlenen fuar ve müşteri etkinlikleri ile yoğun bir tanıtım faaliyeti yürüten TEMSA, iki yıklda bir  İsveç’in Göteborg kentinde düzenlenen Persontrafik Fuarı’na katılıyor. TEMSA, 18-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Persontrafik Fuarı’nda MD9 LE, HD, Maraton ve MD 9 aracını tanıtacak.

“Odaklandık, pazar payımız büyüyor”

TEMSA’nın İsveç otobüs pazarında kurumsal bayi yapısıyla hedeflerini büyüttüğüne dikkati çeken Uluslararası Satış Direktörü Acar Kocaer, “Niş ürünümüz MD 9 ile İsveç otobüs pazarındaki coach segmentinde başarılarımız son 2 yılda büyüyerek devam ediyor. Persontrafik Fuarı’nda tanıtımını yapacağımız yenilenen HD12 aracımız kalite, konfor yakıt tüketimi ve sürücü ergonomisi ile ön planda olan bir ürün. Bunu sadece biz söylemiyoruz; bu yılki IAA Fuarı’nda standımızı ziyaret eden İsveçli müşterilerimiz de dile getirdi. Bu yıl Persontrafik Fuarı’nda Maraton aracımızı da müşterilerimizle buluşturarak, onların görüş ve düşüncelerini almak ve pazara yönelik coach segmentinde bir nabız yoklamak istiyoruz.  İsveç’te bayilik ağı ile yeni yapılanmamız da pazar payımızı büyütüyor ve yeni müşteriler TEMSA ürünleri ile tanışıyor. MD9 ve HD ile coach segmentinde hedefimiz ilk aşamada yüzde 10 pazar payına ulaşmak. Buna da çok kısa sürede ulaşacağımıza eminim” dedi.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Ford Trucks, Castrol ve Prometeon Güçlerini Birleştirdi
DKV Mobility’den Ticari Filolara Finansal Avantaj
Schmitz Cargobull, Berger Fahrzeugtechnik’in Yüzde 100 Hissesini Devralıyor
Renault Trucks D, 2026 Euro NCAP’ten Dört Yıldız ve CitySafe Sertifikası Aldı
Volvo Trucks’tan Euro NCAP’te 7 Modelle 5 Yıldız Başarısı
ETİKETLENDİ:HDHD12MaratonMD 9MD9 LETEMSA

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?