Boğaziçi Beton, Mercedes-Benz Arocs’u seçti

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Gülsoy Otomotiv ve Mengerler’in destekleriyle gerçekleşen bu satışla birlikte Boğaziçi Beton, filosuna 100 adet Arocs 4142 B ve 22 adet Arocs 4142 K aracı ekledi.

1997 yılında kurulan, hazır beton, agrega üretimi, çimento ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllardır iş ortaklığı yapan Boğaziçi Beton, filosunu Mercedes-Benz araçlarla genişleterek, filosundaki araç sayısını 400 adede çıkarttı. Boğaziçi Beton ve Mercedes-Benz Türk arasındaki işbirliği yıllar içerisinde güçlenerek devam etti. 2016 yılında filosuna 221 adet Mercedes-Benz marka araç katan Boğaziçi Beton, 2012–2016 yılları arasında toplam 816 adet “yıldız”lı araç satın aldı. Boğaziçi Beton, satın aldığı yeni mikser araçları hazır beton işinde, damper araçları ise agrega taşımacılığında kullanacağını açıkladı.

Vodafone Park sahasında gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün ve Boğaziçi Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Zengin katıldılar. Bu teslimatın mümkün olmasını sağlayan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Kamyon ve Otobüs Müşteri Hizmetleri Müdürü Can Balaban, Kamyon Müşteri Hizmetleri Müdürü Mehmet Doğan ve Mercedes-Benz Finansman Türk Satış ve Pazarlama Müdürü Gökmen Önbulak şirketlerini temsilen hazır bulundular.

Bunları da beğenebilirsin