Knorr-Bremse ve Schmitz Cargobull, römork freni ve şasi kontrol çözümleri için uzun süreli tedarik anlaşması imzaladı

İki şirket, geleceğe yönelik teknolojilerde uzun süredir devam eden ortaklığını güçlendiriyor. Yeni anlaşma, Knorr-Bremse’ nin treyler freni ve şasi kontrol segmentindeki pazar payını genişletiyor.

Fren sistemleri için küresel pazar lideri ve raylı ve ticari araç sistemlerinin önde gelen tedarikçisi Knorr-Bremse ve Schmitz Cargobull, treyler freni ve şasi kontrol çözümleri için uzun süreli bir tedarik anlaşması imzaladı. Gelecekte Knorr-Bremse, elektro-pnömatik havalı süspansiyon ve RDC rampa mesafe kontrolü gibi premium işlevler de tedarik edecek.

“Gelecekte Schmitz Cargobull’a treyler freni ve şasi kontrol sistemi çözümlerimizi tedarik etmeye devam edebilmekten çok memnunuz. Bu sipariş, Schmitz Cargobull’u yeni nesil Treyler EBS ve yeni evrensel treyler HMI için ilk müşterilerimizden biri yapıyor. Treyler EBS sistemlerimiz en yüksek kaliteyi ve güvenilirliği sunarken, yeni HMI’miz filo operatörleri ve sürücüler arasında güçlü bir pazar kabulünden yararlanmayı vaat ediyor. Knorr-Bremse AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Peter Laier, bu anlaşmayla yalnızca Schmitz Cargobull ile ortaklığımızı güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda treyler freni ve şasi kontrol segmentindeki pazar payımızı da genişletiyoruz ”dedi.

Uzun süreli tedarik anlaşması ayrıca (POS) park ve manevra valfinin mevcut versiyonunun yükseltme / alçaltma işlevselliğine sahip yeni nesil (POM) valfe dönüştürülmesini ve ayrıca geleneksel ve elektronik için yeni modüler süspansiyon kontrolünü (CSM) içerir. pnömatik havalı süspansiyon sistemleri. Bu nedenle, park etme ve manevraya ek olarak, yük yatağının yüksekliği aynı kontrol ünitesi ile kolayca ve rahatça ayarlanabilir. Yeni, uyumlu hale getirilmiş treyler HMI çözümünün kullanımı son derece kolaydır ve park etme ve manevra işlevselliği ile hızlanma ve alçaltma işlevselliğini entegre ederek araç üreticileri için gereken kurulum çabasını da en aza indirmektedir. Ayrıca, treyler freni ve şasi kontrol segmentindeki üstün işlevler için çeşitli alt bileşenlerin yanı sıra ABS sensörleri, kaplinı başlıkları ve geleneksel valfler de tedarik kapsamına dahildir.

“Güvenilir ve yenilikçi çözümlerimizle kamyon şirketlerinin mümkün olan en düşük toplam sahip olma maliyetini elde etmelerine yardımcı olmak için treylerlerimizin gelişimini sürekli olarak ileriye götürüyoruz. Verimli çalışma, kullanım kolaylığı ve güvenlik açısından, treylerlerimizde belirli işlevler için yenilikçi HMI çözümlerine güveniyoruz ”diyor Andreas Schmitz CEO’su Schmitz Cargobull.

Altenberge’deki imza töreninde Dr. Peter Laier ve Andreas Schmitz’e Knorr-Bremse Ticari Araç Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Jürgen Steinberger ve Schmitz Cargobull CTO Roland Klement katıldı.

Knorr-Bremse (ISIN: DE000KBX1006, Ticker sembolü: KBX), fren sistemleri için küresel pazar lideridir ve diğer raylı ve ticari araç sistemlerinin lider tedarikçisidir. Knorr-Bremse’in ürünleri, etraftaki demiryolu raylarında ve yollarda daha fazla güvenlik ve enerji verimliliğine belirleyici bir katkı sağlıyor

Dünyada 30’dan fazla ülkede 100’den fazla tesiste yaklaşık 29.000 çalışan, dünya çapındaki müşterileri ürün ve hizmetlerle memnun etmek için yetkinliklerini ve motivasyonlarını kullanıyor. Knorr-Bremse, 2019 yılında her iki bölümünde 6,9 ​​milyar Euro’nun (IFRS) üzerinde gelir elde etti. 115 yılı aşkın süredir şirket, bağlantılı sistem çözümlerinde üstünlük sağlayarak mobilite ve ulaşım teknolojilerinde yenilikçiliği teşvik etmektedir.Knorr-Bremse, Almanya’nın en başarılı sanayi şirketlerinden biridir ve önemli küresel mega trendlerinden “kentleşme, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve mobilite” faydalanmaktadır:

 

 

Bunları da beğenebilirsin