Ağır Hizmet Tipi Su Pompaları Artık Gates’te Bulunabilir

Uygulamaya özel akışkan güç ve güç aktarımı çözümleri sunmada küresel bir lider olan Gates (NYSE: GTES), ağır hizmet tipi kamyonlar ve otobüsler için uzman yedek parça ürün serisine kayış tahrikli orijinal ekipman (OE) kalitesinde su pompaları ekledi.

AĞIR HİZMET TİPİ SU POMPALARI ARTIK GATES’TE BULUNABİLİR

Uygulamaya özel akışkan güç ve güç aktarımı çözümleri sunmada küresel bir lider olan Gates (NYSE: GTES), ağır hizmet tipi kamyonlar ve otobüsler için uzman yedek parça ürün serisine kayış tahrikli orijinal ekipman (OE) kalitesinde su pompaları ekledi.

Ağır hizmet tipi su pompaları, 26 Ocak 2022 tarihinden itibaren Gates FleetRunner™ serisinin bir parçası olacaktır. İlk kez kamyon ve otobüs şoförleri, süresi olan aynı Gates garantisi kapsamında yer alan ağır hizmet tipi parçaları (su pompası, soğutma sıvısı hortumları, kayış, gergi ve avara) kullanarak eksiksiz bir aksesuar kayışı tahrik sistemi bakımı gerçekleştirebilecektir.

Su pompaları, tahrik kayışı ile çalışan önemli bileşenler arasındadır. Büyük kamyon ve otobüs üreticileri için ağır hizmet tipi tahrik sistemleri tasarımında bir dünya lideri olan Gates, güçlü bir orijinal ekipman (OE) çeşitliliğine sahiptir. ABD ve Kanada gibi pazarlarda ağır hizmet tipi su pompaları tedarik etme konusunda başarılı bir geçmişe sahip olan, köklü bir su pompası üreticisi olarak Gates, filolarına takılan tahrik sistemi parçalarının kalitesi söz konusu olduğunda filo mühendislerinin seçiciliğini takdir ediyor. FleetRunner serisindeki ağır hizmet tipi su pompaları, tüm önleyici bakım stratejileri için idealdir.

Her bir Gates su pompası ünitesi birinci sınıf malzemelerden yapılmıştır. Sıkı kalite kontrollerine tabi olan montaj hatlarına sahip bilgisayarlı üretim süreci, tüm su pompalarının orijinal ekipman (OE) kalite standartlarına uymasını veya bu standartları aşmasını ve çeşitli uluslararası standartlara (ISO/TS 16949 gibi) uymasını sağlar. Hassas bir şekilde dengelenmiş pervane, orijinal ekipman (OE) uyumunu ve işlevini sağlar. Son olarak tüm üniteler, tüm conta ve yatakların yanı sıra ayrı muhafazaları kontrol eden sıkı bir kaçak testi programına tabidir.

Parça distribütörleri için yeni FleetRunner ağır hizmet tipi su pompaları, daha önce talebin yüksek olduğu parçaları stoklayabilme becerisi ve süresi uzatılmış olan Gates garanti programı kapsamında yer alan su pompalarını tedarik etme olanağı da dahil olmak üzere çok çeşitli avantajlar sunar.

Montajcılar ilk seferde uyumdan ve atölye tamircileri için genellikle doğrudan eğitim veya çevrimiçi eğitim yoluyla gerçekleşen kapsamlı düzeyde bir teknik destekten yararlanırlar. Temel montaj talimatlarına ve kurulumdan sonra soğutma sistemini temizlemenin önemi hakkındaki bilgilere ek olarak, mevcut teknik destek ayrıca soğutma sistemi teşhisi ve optimum soğutma sıvısı durumunun nasıl sürdürüleceği gibi daha karmaşık alanları kapsayan web seminerlerini de kapsar.

Gates Europe’un Ağır Hizmet Tipi Yedek Parça Satış ve Pazarlama biriminin iş geliştirme yöneticisi Bert De Lange şunları söylüyor:

“FleetRunner ağır hizmet tipi su pompalarını içeren ilk serimiz, iyice araştırılmış ve yalnızca daha önce talep gören popüler uygulamalar ile birlikte stoklanmıştır. İlk günden itibaren EMEA yollarındaki altı milyondan fazla kamyon ve otobüsü kapsayabileceğiz. Bu da su pompası üretim uzmanlığı ve ağır hizmet tipi tahrik sistemleri pazarlarına dair geniş bilgi birikimi ile birlikte orijinal ekipman (OE) tahrik sistemleri geliştirme deneyimimiz sayesinde mümkündür.”

Bunları da beğenebilirsin