Renault Trucks Ailesi Afet bölgesine yardım için giden tüm Renault Trucks araçlarına ücretsiz yol yardım hizmeti sunuyor!

Ülkemizin güney bölgesinde yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen ağır ve yıkıcı deprem felekati, tüm Türk milleti olarak hepimizde derin yaralara neden olmuştur. Yaşadığımız bu süreçte birliğimizi ve birlikteliğimizi ayakta tutmak adına tüm ülke olarak seferber olunmuş ve bu seferberlikte her bir birey ve her bir kuruluş tüm gücüyle depremi yaşayan halkımıza destek olmak için tüm gücüyle uğraş vermektedir.

Renault Trucks Ailesi Afet Bölgesine Yardım İçin Giden Tüm Renault Trucks Araçlarına Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti Sunuyor!

Renault Trucks Ailesi olarak, mümkün olduğunca deprem bölgesine yapılan her türlü, yardım malzemesi, ekipman sevkiyatı yapan Renault Trucks markalı araçların arıza yapması durumunda Yol Yardım Desteği aşağıda belirtilen esaslar dahilinde sunulacaktır:

  • Yol Yardım Desteği, Deprem bölgesine her türlü yardım malzemesi (yiyecek,giyecek,sağlık malzemesi,vs..), her türlü ekipman(iş makinaları, çeşitli alet edevat,vs….) nakliyesi yapan araçlara verilecektir.
  • Yol Yardım Desteği, araçta meydana gelen arızanın aracı hareketsiz bırakması veya aracın hareket etmesinin ciddi arızalara sebebiyet verebileceği durumlarda(yağ basıncı,harahet, gibi) geçerlidir.
  • Yol Yardım Desteği kapsamında, servisin yol yardım servis aracı masrafı karşılanacaktır Yol Yardım Desteğine, kullanılacak yedek parça ve işçilik dahil değildir.
  • Yol Yardım Desteği, 31.03.2023 Saat 24:00 da sona erecektir.
Bunları da beğenebilirsin