Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Haberler

BPW ÜST YÖNETİMİNDEN TIRSAN AR-GE MERKEZİNE ZİYARET!

2 Ağustos 2023
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 3 dakikadır.
treyler lideri Tırsan
PAYLAŞ

BPW ÜST YÖNETİMİNDEN TIRSAN AR-GE MERKEZİNE ZİYARET!

 Treyler sektörünün lideri Tırsan, dünyanın önde gelen treyler aks üreticisi BPW’yi ödüllü Ar-Ge merkezinde ağırladı. Taşımacılık sektörünün dönüşümüne öncülük eden ve geleceğin taşımacılık çözümlerini geliştiren iki dev markanın buluşması BPW’nin 125. yıl nedeniyle dünyadaki en büyük iş ortaklarına yaptığı ziyaret kapsamında gerçekleşti.

25 Temmuz’da Tırsan Ar-Ge merkezine gerçekleşen ziyarete; Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, BPW Sorumlu Yönetici Ortakları Achim Kotz ve  Markus Schell ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fehir Bulutlar katıldı.

Nuhoğlu: BPW herkese örnek olacak bir başarı sergiliyor

 Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, BPW ile uzun yıllara dayanan yakın bir ilişki içinde olduklarını belirterek, 125 yıllık geçmişe sahip BPW’nin aile şirketi olarak herkese örnek olacak bir başarı hikayesi yazdığını söyledi.  Nuhoğlu, “Türkiye’nin en büyük üretim, satış ve ihracat yapan şirketi olarak teknolojiye de öncülük ediyoruz.  Ar-Ge merkezimizde prototip geliştirme bölümümüz ve test merkezimiz yan yana birlikte çalışıyor. Çiziminden testine kadarki tüm aşamaları yeni Ar-Ge merkezimizde yapıyoruz. BPW de geliştirdiği teknolojiler ve hizmetlerle öncü bir şirket. Geleceğin taşımacılık çözümlerini geliştiren ve sunan iki şirketin iş birliği taşımacılık sektörünün geleceği için çok değerlidir” dedi.

Tryler lideri Tırsan

Kotz: Uzun yıllara dayanan Tırsan iş birliğimizi daha da geliştiriyoruz

 BPW Sorumlu Yönetici Ortağı Achim Kotz da yaptığı konuşmada Tırsan’ın sektöre örnek olacak ve benzeri olmayan bir Ar-Ge merkezi kurduğunu, bu merkezin vereceği katkıyla gelecekte çok önemli teknolojileri üreterek taşımacılık sektörünün hizmetine sunacağına inandıklarını söyledi. Tırsan ile uzun yıllara dayanan iş birliklerini daha geliştireceklerini aktaran Kotz, “BPW 1898 yılından bu yana, taşımacılık sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor. Aks üretimiyle başlayan yolculuğumuz bugün, aks ve  süspansiyon sistemleri, treyler telematik sistemleri, bağlantı elemanları ve üst yapı teknolojileri, aydınlatma sistemleri gibi farklı çözümlerle devam ediyor. Taşımacılık sektörünün en büyük iş ortakları olan BPW ve Tırsan, geleceğin taşımacılık çözümleri için çalışmaya devam edecek” diye konuştu.

 BPW ve Tırsan’dan 125. yıla özel çok anlamlı hediyeler

 BPW Sorumlu Yönetici Ortağı Achim Kotz geçmişi milattan önce 1400 yılına dayanan ve Danimarka’da bulunan Trundholm Güneş Arabası (Trundholm Sun Chariot), aslından büyük olan ve sadece 2 tane üretilmiş olan replikasından birini hediye etti. Tırsan ile olan güçlü iş birliğinin göstergesi olarak hediye edilen bu eserin diğeri de BPW fabrikasının bahçesinde sergileniyor.

Tırsan da BPW’nin 125. yaş gününü anlamlı bir hediye ile kutladı. Tırsan, Çekül Vakfı ile her yıl için bir ağaç dikti ve BPW adına toplamda 125 ağaçlık küçük bir orman oluşturdu. Hediye sertifikası Çetin Nuhoğlu tarafından Achim Kotz’a takdim edildi. Nuhoğlu, Türkiye’nin Almanya gibi çok fazla ağaca sahip olmadığını onları korumanın ve büyütmenin bu topraklar için çok önemli olduğunu söyledi. Achim Kotz da sürdürülebilirlik adına gösterilen bu yaklaşımdan çok etkilendiğini belirterek, teşekkürlerini iletti.

Treyler lideri

 

 

 

 

Bu haberler ilginizi çekebilir

8. Ağır Vasıta & Treyler Zirvesi: Yeni Yolculuk Başlıyor
Türkiye’de Geri Dönüşümde Yeni Bir Dönem Başlıyor
Continental’den Bölgesel Taşımaya Güçlü Yeni Lastik: Conti Hybrid HT 5
Ford Otosan, 2025 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı
UND Kadın Tır Sürücü Akademisi 2. Dönem Mezunlarını Verdi
ETİKETLENDİ:Ar-GeBPWBPW Sorumlu Yönetici Ortağı Achim KotzÇekül Vakfıcommercialhaberiş birliğimansetticariTırsanTırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlutreyler

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?