Allison Transmission, Türkiye’de Satış Sonrası Hizmet Ağını Geliştiriyor

Allison Transmission ve Bilmak Otomotiv’in Ankara’da hizmete sunduğu yeni satış sonrası servisi, hem askeri hem de ticari araçlar için hizmet veriyor.

ALLISON TRANSMISSION, TÜRKİYE’DE SATIŞ SONRASI HİZMET AĞINI GELİŞTİRİYOR

Geleneksel ve elektrikli araç tahrik çözümleri konusunda lider üretici, ayrıca ticari ve savunma araçları için orta ve ağır hizmet tipi tam otomatik şanzımanlar alanında en büyük global üretici olan Allison Transmission, hali hazırda Gaziantep ve bölgesinde satış sonrası hizmet sunan yetkili servis bayi Bilmak ile yeni bir iş birliğine imza atıyor. Ankara’daki yeni servis noktası ile Bilmak Otomotiv, Allison tam otomatik şanzıman donanımlı ticari ve askeri araçlar için satış sonrası hizmet sunuyor. (paletli savunma araçları için çapraz tahrikli şanzımanlar hariç).

Türkiye’deki tek Allison Yetkili Distribütörü Drive Line Systems Turkey Otomotiv (DLS) ile satış sonrası hizmetlerini ve servis ağını güçlendiren Allison Transmission, Bilmak Otomotiv Ankara bayiliği ile servis kapsamını hem askeri hem ticari araçlar için geliştiriyor. Allison tam otomatik şanzıman donanımlı araç filolarının 7/24 hizmet alabileceği yeni yetkili servisi, Ankara ve bölgesinde Allison’ın varlığını arttıracak.

Bunları da beğenebilirsin