Autopromotec 2022 Başlıyor!

25-28 Mayıs 2022 Tarihleri arasında, İtalya’nın Bologna şehrinde 29.kez kapılarını açacak olan Autopromotec Fuarı, 25 Mayıs saat 10.30’da yapılacak açılış töreni ile başlıyor.

AUTOPROMOTEC 2022 BAŞLIYOR!

25-28 Mayıs 2022 Tarihleri arasında, İtalya’nın Bologna şehrinde 29.kez kapılarını açacak olan Autopromotec Fuarı, 25 Mayıs saat 10.30’da yapılacak açılış töreni ile başlıyor. 2019 senesinde, 1.599 katılımcı ve 119.108 ziyaretçi ile, 50 yıldan fazla olan tarihinin rekorlarının kırıldığı Autopromotec Fuarı, otomotiv sektöründe son teknolojik gelişmelerin, ürün ve hizmetlerin sunulduğu uluslararası bir platform olarak öne çıkıyor. Dünya’nın en önemli otomotiv ekipmanları ve yan sanayi ürünleri fuarlarından biri kabul edilen Autopromotec, 1965’den beri, 2 yılda bir Bologna’da yapılıyor. Bu sene, pandemic sonrası dönemde, 141 m2’lik alanda yapılacak olan fuara, 1.3 firma katılıyor ve rekor düzeyde ziyaretçi bekleniyor.

Uluslararası bir buluşma noktası!

Autopromotec Fuarı Uluslararası Pazarlar Danışmanı Emanuele Vicentini, 42 Ülkeden %25’i yabancı, 1.3 firmanın buluşma noktası olan Autopromotec’in, otomotiv sektörü için en önemli uluslararası buluşma noktalarından biri olduğunu ve 35 ülkeden gelecek 180’i aşkın firma temsilcisinin fuar boyunca satın alma yapmak için görüşmelerde bulunacağını belirtti. Türk Ekonomisinin pandemi döneminde, özellikle belirli sektörlerde atılım içinde olduğunu bildiklerini ve 2022 yılında, %3 büyüme beklentileri olduğunu sözlerine ekleyen Vicentini, Türkiye’den Avrupa Otomotiv Pazarında, her geçen yıl daha fazla bahsedilmeye başlandığını, bunun en iyi kanıtının da, Türk katılımcı ve ziyaretçilerin sayısındaki artış olduğunu sözlerine ekledi.

Otomotiv After Market Sektörünün kalbi Bologna Fuar Merkezinde Atacak!

Autopromotec 2022, Bologna Fuar Merkezindeki 15 holde gerçekleştirilecek. 14-16- 18 ve 21 no’lu hollerde yedek parça, 19-28 ve 29 no’lu hollerde lastik, bakım onarım, servis ve yağlayıcılar yer alacak. 26-29 ve 30 no’lu hollerde araç gövdesi tamir ve onarım cihazları olacak. 20 ve 25 hollerde lastik ve araç yıkama teknolojileri, 36 no’lu holde ise alet, ekipman ve kompresörler yer alacak.

‘’Futuremotive Etkinlikleri’’ sanayinin gelişimine yön verecek!

Autopromotec Fuarı içinde eşzamanlı yapılan Futuremotive seminer ve konferanslar dizisinde, fuar boyunca teknolojideki son yenilikler, buluşlar ve gelişmeler masaya yatırılacak, tedarik zincirlerinin çevresel sürdürebilirlik bağlamında hızlı dönüşümü ve dijitalleşme konuları toplantılarda konuşulacak.

Son Teknoloji Elektrikli Araçlar Hol 29’da Sergilenecek!

Autopromotec’22’de boyunca Hol 29’da yer alacak, ‘’elektrikli şehir’’ isimli bölümde, ziyaretçiler farklı hacim ve güçlerde, çevreye duyarlı, son model elektrikli araçları görme imkanı bulacak. Sergilenecek marka ve modeller arasında, 800 Volt ve 646 Beygirlik Audi RS e-tron GT, 2022’de yılın arabası ödüllü Hyundai Ioniq 5, BMW i4, yüksek teknoloji maxi SUV severler için BMW iX ve daha küçük hatları tercih edenler içinse Audi Q4 Sportback e-tron yer alacak. Ayrıca yeni Renault Megane E-Tech Electric ve Dacia Spring, hidrojen yakıtlı Hyundai Nexo ve Lamborghini Third Millenium da sergilenecek araçlar arasında yer olacak.

Teknolojinin Kalbi Bologna Fuar Merkezinde Atacak!

Dünya’nın en önemli otomotiv ekipmanları ve yan sanayi ürünleri fuarlarından birivkabul edilen Autopromotec, 1965’den beri, 2 yılda bir Bologna’da yapılıyor. Bu sene pandemic sonrası dönemde ilk kez açılacak olan fuara, rekor düzeyde katılım ve ziyaretçi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin