AVEVA Day’de Endüstrinin Geleceğini Şekillendiren Sürdürülebilir Çözümler

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric ve AVEVA, sürdürülebilir bir gelecek için yenilikçi çözümler ve içgörüler sunmayı amaçladığı AVEVA Day’de uzmanlarla bir araya geldi. 7 Şubat'ta, İstanbul'da gerçekleşen etkinlik, endüstri liderleri ve uzmanlara AVEVA’nın endüstriyel dönüşüm ve sürdürülebilirlik vizyonunu keşfetme fırsatı sundu.

AVEVA Day’in teknoloji ile sürdürülebilir değer yaratmanın yeni yollarını ortaya koyduğunu belirten Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Endüstriyel Otomasyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Kerem Barlak; “Günümüzde sürdürülebilir ve düşük emisyonlu operasyonlar, sadece çevresel hedefler için değil, aynı zamanda ekonomik ve sosyal gelişim için de kritik önem taşıyor. AVEVA’nın çözümleri, farklı endüstrilerin değişen ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunarak bu zorlukların aşılmasına ve hedeflere ulaşılmasına hizmet ediyor. AVEVA, tasarımdan optimizasyona kadar etkin bir yönetim sağlayarak endüstriyel veri yönetimi ve tedarik zinciri gibi kritik alanlarda değer yaratıyor. Bu doğrultuda AVEVA Day kapsamında, ekonomik ve çevresel fayda sunan endüstriyel yapay zeka, dijital ikiz ve gerçek zamanlı izleme gibi yeni nesil çözümlerimizi alanında öncü uzmanlar ve sektör temsilcileriyle paylaştık ve yarattığımız değeri görünür kıldık” dedi.

aveva

“Çözümlerimizi, sürdürülebilir bir geleceğin anahtarı olarak görüyoruz”

AVEVA Orta Doğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Nayef Bou Chaaya ise “AVEVA, endüstriyel şirketlerin mevcut süreçlerini ve operasyonlarını optimize etmelerine yardımcı olurken, inovasyonu teşvik ediyor ve gelişmekte olan yeşil teknolojilerden yararlanarak endüstride yeni sınırları belirliyor. Bu kapsamda, ekipleri bağlantılı içgörülerle güçlendiren yazılımlarımız, en iyi kararların hızla alınmasında rol alıyor. Bu da sürdürülebilir başarıyı mümkün kılan dayanıklılığı ve verimliliği beraberinde getiriyor. Çözümlerimizin müşterilerimize kazandırdığı olumlu etkiyi, sürdürülebilir bir geleceğin de anahtarı olarak görüyoruz” dedi.

AVEVA Day, Dönüşümün Yenilikçi Yollarını Görünür Kılıyor

AVEVA Day etkinliğinde uzmanlar, enerji, dijital dönüşüm ve sürdürülebilir uygulamaların geleceğine dair bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu. AVEVA’nın Schneider Electric ile ortak geliştirdiği ve endüstriyel, veri merkezi ve altyapı varlıklarından maksimum değer elde etmeyi sağlayan çözümlerine de dikkat çekildi. AVEVA ve Schneider Electric tarafından sunulan entegre dijital dönüşüm çözümleri, dünya genelinde kuruluşların kârlılığını artırmayı, riskleri en aza indirmeyi ve sürdürülebilirliği artırmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda etkinlikte AVEVA’nın enerjinin geleceğine dair bakış açısı ve bu doğrultuda geliştirdiği portföyü paylaşıldı. Tasarım ve mühendislikten operasyon ve işletmeye uçtan uca dijital ikiz teknolojileri hakkında bilgiler sunuldu, gelişmiş proje teslimi ve yüksek operasyonel performans için veri ve bilgi kazanımının hızlandırılmasına odaklanıldı. Endüstriyel verinin değerini ortaya koyan örneklerle gelişmiş analitik için gerçek zamanlı veri toplama ve zenginleştirmenin önemi konuşuldu. Gerçek zamanlı varlık izleme ve öngörücü bakımın ise yaşam döngüsünün optimizasyonu ile sürdürülebilir varlık performansı açısında kritik önem taşıdığı vurgulandı. Dijital ikiz teknolojileri aracılığıyla ayrıca enerji tüketimi, sera gazı emisyonları ve sürdürülebilirlik metrikleri hakkında içgörüleri geliştirmek için veri kaynaklarının entegrasyonu üzerine konuşuldu.

 

 

Bunları da beğenebilirsin