Continental Lastik Çözümlerini Sergiledi

Treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) tarafından 22 Şubat 2024’te gerçekleştirilen 6. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi’ne katılan Continental, sunduğu ürün ve çözümlerle yoğun ilgi gördü. Continental, zirvede hem dijital sensörlü lastiklerini hem de yeni vecto regülasyonuna uygun düşük yuvarlanma dirençli lastiklerini müşterileriyle buluşturdu. Ecoplus treyler, Hybrit treyler, HTR2+ , Hybrit treyler3 lastiklerini sergiledi.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental; 1871 yılından bu yana araçlar, makineler, trafik ve ulaşım için güvenli, verimli, akıllı ve uygun maliyetli çözümler sunuyor. Bugün dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Continental’in premium portföyünde; otomobil, kamyon, otobüs, bisiklet ve motosiklet lastikleri ve özel lastiklerin yanı sıra filolar ve lastik perakendecileri için akıllı çözümler ve hizmetler yer alıyor. Continental lastik grubu, dünya genelinde 20 üretim ve 16 araştırma geliştirme tesisinde 57.000 kişiye istihdam sağlıyor.

Yenilikçi Şarj Çözümleri

Continental Ar-Ge departmanı geliştirdiği yeni teknolojilerle, yol güvenliğini artırmaya yardımcı olurken sürücülere de gelişmiş bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Bunun yanı sıra elektrikli otomobiller ve hibrit aktarma organları için yenilikçi şarj çözümleriyle araçları geleceğin mobilitesine ve hareketliliğine  uygun hale getiriyor. Ayrıca orijinal ekipman üreticilerine en yüksek kalitede ürün sunuyor. Geleceğe yönelik yuvarlanma direnci düşük lastiklerle hem üreticilerin hem tüketicilerin memnuniyetini sağlayan Continental,  önümüzdeki dönemde uygulanacak olan TPMS regülasyonuna dijital çözümleriyle en uygun çözümü sunma vizyonuyla çalışmalarına da devam ediyor.

 

Bunları da beğenebilirsin