DAF, International Dealers of the Year 2024 kazananlarını belirledi

Çekya NEVA Group, Malaga'daki (İspanya) DAF Uluslararası Bayi Toplantısında her alandaki mükemmel müşteri deneyimi sayesinde " International DAF Dealer of the Year 2024" seçildi. Pazarlama ve Satış Müdürü ve DAF Trucks Yönetim Kurulu üyesi Bart Bosmans, "NEVA Group mükemmeliyete olan sarsılmaz bağlılığı sayesinde, 2024 ödülünü hak etti." dedi.

DAF, her yıl ocak ayında en iyi performans gösteren bayilerini takdir ederek mükemmel müşteri memnuniyeti, olağanüstü iş performansı ve olağanüstü (satış sonrası) satış başarıları elde eden bayilere ödül verme geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Müşteri memnuniyetinde En İyi Performansı Gösteren Bayi

Çekya’nın Nýřany şehrinde bulunan NEVA Group, sürekli olarak personel eğitimine yatırım yapıyor. Pazarlama ve Satış Müdürü Bart Bosmans, Bayi Ödülü seremonisinde, “Bu yılın International DAF Dealer of the Year unvanlı bayisi, müşterileri için en iyi iş ortağı olduğunu kanıtladı,” dedi.

Bosmans, konuşmasının devamında, “NEVA Group, mükemmel satış tavsiyeleri, uzun çalışma saatleri sunarak ve atölyelerinde etkileyici bir “İlk Seferde Doğru” puanı elde ederek öne çıkmaktadır. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde NEVA Group’un pazar payı ulusal ortalamanın önemli ölçüde üzerinde.” şeklinde konuştu.

PACCAR Parts ve PACCAR Financial ödülleri

PACCAR Financial Europe Genel Müdürü Gerrit-Jan Bas, İtalya’nın güneyindeki İtalyan DAF bayisi Delcom’u hedeflerini önemli ölçüde aştığı için “International PACCAR Financial Dealer of the Year” seçti. Gerrit-Jan Bas, “Delcom, PACCAR Financial’ın mükemmel ürün ve hizmetlerinin Delcom’un kararlılığı ile birleştiğinde müşterilerimizin DAF Kamyonları satın almalarının yanı sıra verimliliklerini ve karlılıklarını optimize etmelerini nasıl desteklediğini mükemmel bir şekilde göstermektedir.” dedi.

 

International DAF Service Dealer of the Year

DAF ayrıca en iyi performans gösteren satış sonrası ve servis bayisini de takdir etti. Bu unvan Polonya’daki ESA Trucks’a (Godzieszów, Ilowa, Poznan, Swiecko, Konin, Ostrow ve Zielona) verildi. DAF Trucks Satış Sonrası Müdürü Twan Winters, “ESA yeni bir servis noktasına yatırım yaptı ve tüm teknisyenlerini ve servis danışmanlarını kapsamlı bir şekilde eğitti. Ancak hepsinden önemlisi, ESA’nın atölyeleri en yüksek müşteri memnuniyeti için neredeyse %100 İlk Seferde Doğru puan aldı.” açıklamasını yaptı.

 

Gold ve Silver Award

Geleneksel olarak DAF, aynı zamanda mükemmel performansları için birçok bayiyi Gold Award veya Silver Award ile ödüllendirir. Ödülleri alanlar şu şekilde;

Gold Award Ödülleri:
Van Tilburg-Bastianen Groep (Hollanda), ESA Group (Danimarka), DESK Holding/EBB (Almanya) ve Chassis Cab (Birleşik Krallık).

Silver Award Ödülleri:
Ford & Slater (Birleşik Krallık), Groupe Lefevre (Fransa), Tschann Nutzfahrzeuge (Avusturya) Loven Eschweiler (Almanya), Garage H. Aerts (Belçika), Whole and Retailer (İspanya) Officina Veicoli Industriali Piacenza (İtalya) ve Ciron (Fransa).

 

 

Bunları da beğenebilirsin