Ford Trucks ve IVECO El Sıkıştı

Ford Otosan'ın ağır ticari markası Ford Trucks ile Iveco Group N.V.'nin (IVG) hafif, orta ve ağır ticari araçlar tasarlayan, üreten ve pazarlayan markası IVECO, ağır ticari araçlar için yeni bir kabin geliştirme konusunda potansiyel bir iş birliğini araştırmak üzere bağlayıcı olmayan bir Mutabakat Anlaşması imzaladı.

İmza töreninde Iveco Group CEO’su Gerrit Marx, Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt ve Ford Trucks Başkan Yardımcısı Emrah Duman hazır bulundu.

Bağlayıcı olmayan Mutabakat Anlaşması, iki şirketin kabin içindeki bileşenleri ve sistemleri kapsayan yeni ürün ve teknolojilerin ortak geliştirilmesinde iş birliği yapma potansiyelinin değerlendirilmesinde bir ön adım niteliği taşıyor.

Bu anlaşma, Ford Trucks ve IVECO arasında karşılıklı yarar sağlayan bir ortaklığın geliştirilmesi yoluyla rekabet gücünü artırmayı ve AB Doğrudan Görüş Standardına uygun çözümler iyileştirmeyi ve CO2 azaltımı için aerodinamiği iyileştirmeyi amaçlıyor.

Bunları da beğenebilirsin